avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce trebuie sa fac sa am cartea de munca pe firma mea?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce trebuie sa fac sa am cartea de munca pe firma mea?

ce trebuie sa fac sa bag cartea de munca pe firma mea,si cat platesc la stat pt un salariu minim pe economie?va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Elena_Aurelia , utilizator 14:44, 9 Iunie 2013
Buna ziua,

Trebuie sa incheiati un contract de munca cu firma dumneavoastra.
Pentru calcul salariu si contributii accesati calculatorul de salarii:

www.avocatnet.ro/content/cal...
1. Va trebui sa incheiati un c.i.m. cu societatea al carei asociat suntei si care se inregistreaza si se transmite prin REVISAL cel tarziu in ziua lucratoare anterioara inceperii activitatii de catre salariatul in cauza.

3. REVISAL se transmite la inspectoratul teritorial de munca in format electronic, prin utilizarea uneia dintre urmatoarele modalitati:
a) prin completarea on-line a bazei de date existente pe portalul Inspectiei Muncii;
b) prin e-mail, pe baza de semnatura electronica;
c) prin depunerea la sediul inspectoratului teritorial de munca in format electronic, insotit de o adresa de inaintare semnata de angajator.

4. De la 01.01.2011 nu se mai depun acte spre vizare la ITM si a caror efecte se produc incepand cu data de 01.01.2011 , inclusiv.

5. Programul de REVISAL (versiunea 5.0.6 si actualizata prin versiunea 5.0.8) il puteti descarca de pe site-ul Inspectiei Muncii
[ link extern ] /
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract cu timp partial pentru un pensionar arsenie arsenie va rog spuneti-mi cum pot sa-i fac tatalui meu contract partial de munca ? El este pensionar si as vrea sa ma ajute din cand in cand pe mine la magazin. (vezi toată discuția)
Procedura angajare salariati_pt. angajatori claudia_d claudia_d Buna ziua, Am rugamintea sa-mi detalieze cineva avizat procedura de angajare a salariatilor dupa NOUL Cod al Muncii, pasii de urmat de catre un ... (vezi toată discuția)
Administrare srl(d) bancuadrian bancuadrian Salutare tuturor, Sunt in ultima faza de infiintare a unui SRL-D si ma lovesc de o intrebare esentiala, la care nu am gasit raspuns : Ce presupune ... (vezi toată discuția)