Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

Somatie, executare silita - venituri din despagubiri

Buna ziua ! Am 20 de ani si timp de un semestru am fost student la academia militara, mi s-a parut o pierdere de vreme si irosire de inteligenta asa ca am plecat. In prezent sunt student in anul 1 la medicina. Din cauza ca am plecat dupa un semestru, am de platit 39 milioane ( lei vechi ).
DAR, cei de la armata nu mi-au dat niciun act, niciun contract, nimic(chiar daca eu am semnat contractul la inceput, nu am primit o copie ) . Nu am primit niciun act/desfasurator.
Astazi am primit somatie de la ANAF, executare silita ( venituri din despagubiri). Totusi, ce executa ei silit la mine? Nu am absolut niciun venit, niciun bun, absolut nimic pe numele meu. Pot spune ca singurul lucru pe care il am este locul bugetat de stat la facultate. Se pot lega de asta ?
Orice sfat ar fi bine venit din partea domniilor voastre !
Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 11:53, 11 Iunie 2013
Daca nu aveti niciun bun in proprietate, nu au ce sa va faca Vor astepta pana veti avea si va vor executa atunci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita venituri din despagubiri ppcatalin ppcatalin Buna ziua ! Am 20 de ani si timp de un semestru am fost student la academia militara, mi s-a parut o pierdere de vreme si irosire de inteligenta asa ca am ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru venituri din despagubiri ppcatalin ppcatalin Buna ziua ! Am 20 de ani si timp de un semestru am fost student la academia militara, am plecat de acolo dupa cateva luni. In prezent sunt student la alta ... (vezi toată discuția)
Datorie catre stat paulalex02 paulalex02 Buna ziua! In urma cu ceva timp, am renuntat la o academie militara, din cauza diferentelor care se faceau intre militarii cu pile si cei fara pile si din ... (vezi toată discuția)