avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Paternitate - recunoastere copil, tatal detinut
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Paternitate - recunoastere copil, tatal detinut

BUNA ZIUA,AM DOMICILIU IN BUCURESTI.PROBLEMA MEA ESTE CA TATAL COPILULUI ESTE IN PENITENCIAR LA CRAIOVA(acolo este nascut el). VA ROG SA-MI SPUNETI CARE ESTE PROCEDURA(dat fiind ca el este inchis-),SA POATA RECUNOASTE COPILUL CA TATA(el isi doreste de bunavoie acest lucru),eu nu sunt casatorita cu acte cu el,ASTFEL INCAT SA FIE TRANSFERAT LA BUCURESTI UNDE LOCUIESC EU SI COPILUL ,SA NE FIE MAI USOR PENTRU TOATA FAMILIA.?Cum se procedeaza in astfel de cazuri,care este procedura cea mai rapida. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: alany , utilizator 10:57, 17 Iunie 2013
Puteti trimite un notar la penitenciar pt a da declaratia de recunoastere.

:offtopic:
Pe forum va rog sa nu mai scrieti cu litere majuscule, multumesc
Multumesc pentru raspuns.

Imi cer scuze ca am scris cu litere mari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoasterea copilului si modificarea certificatului de nastere ContSters76364 ContSters76364 Buna ziua Am un copil in varsta de 3 anisori, sanatos si voinic. Cand l-am nascut nu a fost recunoscut de tata, pe certificatul de nastere fiind trecuta ... (vezi toată discuția)
Recunoastrea minorului crina_nico crina_nico buna ziua ...fetita mea sa nascut in romania avand tatal italian ...am nascut in romania (sarcina 7 luni) eram la parinti ...am urmat toate actele nesesare ... (vezi toată discuția)
Despre adoptie juliavilian juliavilian DACA NU SUNTEM CASATORITI LEGAL DAR SUNTEM IMPREUNA DE 7 ANI SI VREM SA INFIEM UN COPIL CUM TREBUIE SA PROCEDAM? (vezi toată discuția)