avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1188 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Detector minciuni-angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Detector minciuni-angajator

Buna seara,

In situatia in care un angajator, avand ca obiect de activitate comert-magazine fara camere supraveghere, pazite insa de servicii specializate, are in urma unor minusuri, banuieli ca un angajat sau altul ce lucreaza in magazin ar fi sustras bunuri, il poate obliga pe acesta sa mearga la o verificare cu detectorul de minciuni? Scuze pentru cat de ridicol suna, insa e un caz real, si din punctul meu de vedere o forma de hartuire. Va multumesc pentru opinii.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:07, 17 Iunie 2013
Realizarea testului poligraf este conditionata de acceptul subiectului
Persoana vizata sa efectueze testul,trebuie sa cunoasca ca rezuiltatul testului nu constituie proba in instanta
In cazul in care subiectul sufera de anumite afectiun medicalei,se afla sub tratament medicamentos,este labil psihic,poate refuza efectuarea testului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Test poligraf - erori dimex dimex Buna ziua , am o intrebare , testul poligradf poate da erori? si in ce situatie? daca un om este terorizat zilnic de o situatie urita, credeti ca asta poate ... (vezi toată discuția)
Testul cu detectorul de minciuni angela.o angela.o Imi puteti spune va rog daca testul cu detectorul de minciuni se considera proba in instanta? (vezi toată discuția)
Furt din camera, politia suspicioasa selena_88 selena_88 As avea o intrebare la dvs. Din camera de camin i s-a furat unei colege suma de 500 de roni, a scris declaratie la politie, noie celelalte 3 colege am fost ... (vezi toată discuția)