avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Plan de evacuare si instructiuni proprii SSM-PSI
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Plan de evacuare si instructiuni proprii SSM-PSI

Buna ziua !

Exista obligativitatea elaborarii unui plan de evacuare si instructiuni proprii PSI, daca functionam intr-o incapere de 12 mp, 2 birouri >? Auzisem ...de aceea intreb aici... ca numai pentru anumite suprafete s-ar face asta. Ce spune legea.
Pactic, trebuie sa fac dosarul SSM pentru 3 angajati si ofertele celor din domeniu includ si acest lucru, care costa, evident.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: dan_popa40 , utilizator 18:11, 19 Iunie 2013
Cel mai corect pentru dvs. este sa studiati obligatiile angajatorilor din Legea ssm nr. 319/ 14.07.2006 si din Legea nr. 307/ 12.07.2006 care stabileste cadrul general de aparare impotriva incendiilor.
Obligatiile angajatorilor nu se reduc doar la un plan de aparare impotriva incendiilor si la instructiuni proprii psi.
Daca angajatorul nu are capacitatea sa indeplineasca acele obligatii, este de preferat sa incheie contracte de prestari servicii in domeniul ssm/ in domeniul PSI - situatii de urgenta, cu firme acreditate/ autorizate/ inregistrate la Registrul comertului.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine face planul de evacuare Kapy Kapy As dori sa stiu cine intocmeste planul de evacuare? Unde trebuie sa ma adresez? la inchirierea spatiului am gasit unul dar era doar mmacheta si nu stiu daca e ... (vezi toată discuția)
Ssm si psi ALEXANDRU - ADRIAN MIU ALEXANDRU - ADRIAN MIU Va rog sa ma ajutati elaborarea unui Regulament SSM si PSI pe scoala Va multumesc (vezi toată discuția)
Pot tine butelii de gaz langa butelii oxigen ? - depozitare butelii de gaze sub presiune. marian1101 marian1101 Buna seara, pot tine in acelasi tarc cu un perete din tabla despartitor sau fara perete si butelii gaz si butelii oxigen? activitatea este desfasurata in ... (vezi toată discuția)