avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1261 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Cyberbullying/cyberstalking/ electronic harassment ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Cyberbullying/cyberstalking/ electronic harassment legislatie in RO?

Imi poate spune cineva care este legistatia priviind cyberbullying, cyberstalking and electronic harassment in Ro?
Nu stiu care este exact traducerea in romana poate hartuire online?
Muntumesc!
Depinde de tipul de Cyberbullying. Daca este insotit de santaj, atunci puteti face o plangere penala. In cazul in care este vorba de spam ori tentativa de frauda, sesizati Inspectoratul general al Politiei Romane care are un departament de cybercrime, sau daca este implicat un minor si siguranta psihica a acestuia este in pericol, Protectia Copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am urmatoarea speta, si sper fara rautati din partea ... sterea sterea buna ziua, am urmatoarea speta, si sper fara rautati din partea colaboratorilor. In anul 2012 am cunoscut in barbat in aceeasi lerioada in care bagam divortul. ... (vezi toată discuția)
Am fost cu o femeie maritata, fiind mintit ca ei sunt certati ... Silanghi Simion Silanghi Simion Am fost cu o femeie maritata, fiind mintit ca ei sunt certati si in prag de divort. Aceasta m-a mintit si manipulat emotional, pe contextul ca ea \"m-a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am divorțat de soțul meu, pe data de 10 martie ... MariaRobu MariaRobu Bună ziua! Am divorțat de soțul meu, pe data de 10 martie s-a pronunțat, divorțul fiind pe cale juridica, nu la notar. Custodia este comuna, dar ... (vezi toată discuția)