avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Recuperare sume CM de la FNUASS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Recuperare sume CM de la FNUASS

In iulie 2012 am depus la CAS cerere pentru restituirea indemnizatiei de concedii medicale din FNUASS (impreuna cu toate anexele necesare).
Banii nu i-am primit nici pana la aceasta data, asa ca am facut o adresa in care solicit virarea catre noi a sumelor cuvenite.
Raspunsul CAS este: "plata solicitarilor de restituire se efectueaza dupa validarea dpdv economic si medical a acestora, in limita creditelor bugetare aprobate si a sumelor alocate prin Bugetul FNUASS, deschise la Casa Nationala de Sanatate pentru capitolul asistenta sociala, in ordinea cronologica a numerelor de inregistrare a cererilor validate."
Ce pot sa fac pentru recuperarea banilor?
Cel mai recent răspuns: Sorina Ivan , Consultant resurse umane 12:34, 26 Iunie 2013
Buna ziua,

din experienta va pot spune ca interesul casei de asigurari de sanatate nu este acela de a vira banii contribuabililor (mai ales ca sunt putini si se impart diferit), cheia succesului fiind aceea de a persevera.

Sfatul meu este urmatoarul - faceti un dosar cu cererile depuse la CASS pentru recuperare concedii medicale (daca aveti mai multe), cereri insotite de anexe, cele despre care mentionati si dumneavoastra. La acest dosar adaugati o fisa sintetica pe platitor din care sa rezulte ca nu aveti datorii catre bugetul de stat si bugetul asigurarilor sociale de stat (sau un certificat de atestare fiscala (pe 0) care se obtine in 5 zile de ANAF).
Dupa aceea mergeti la Registratura sediului din Str. Gh. Titeica si depuneti o cerere prin care mentionati ca vreti sa intrati in audienta la directorul economic.
In aproximativ 2 - 3 saptamani veti fi sunat si programat.
In cadrul programarii in cauza sa aduceti dosarul mai sus mentionat si sa va sustineti cauza.

Numai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire suma medicale gabriel13 gabriel13 BUNA!Am si eu o intrebare..Am medicale din ianuarie si pana acum am avut in fiecare luna cate un medical si nu am depus cerere de restituire.Ce acte trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Continut dosar sume de recuperat de la fnuass pentru indemnizatii fierarita fierarita Ce trebuie sa contina dosarul ce vizeaza recuperarea banilor de la Fnuass pentru indemnizatii? Mentionez ca lucrez la un pfa, am fost angajata acum am intrat ... (vezi toată discuția)