avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce trebuie sa fac daca am castigat in instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce trebuie sa fac daca am castigat in instanta

Buna seara,

Sunt functionar public cu statut special. Am fost sanctionat disciplinar cu 10% pe 3 luni in anul 2011. Am actionat in instanta si pe 21.06.2013 am anulat decizia de sanctionare in instanta.
In continuare trebuie sa astept redactarea sentintei si sa o investesc cu titlu executoriu.

Hotararea instantei priveste doar anularea deciziei de sanctionare nu si restituirea banilor opriti datorita ei. De astfel asta a si fost actiunea initiala in instanta.

De aceea intrebarile sunt:
- depun sentinta la serviciu si cer restituirea banilor actualizati cu coeficientul de inflatie

sau

- inca o noua actiune in instanta prin care cer restituirea banilor actualizati cu coeficientul de inflatie plecand de la cea tocmai pronuntata?

Daca este vorba de o noua actiune v-as ruga sa-mi spuneti si cum se numeste tipul acesta de actiune. Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Iunie 2013
Casper18, utilizator
Cel mai recent răspuns: Casper18 , utilizator 22:21, 29 Iunie 2013
Este necesara alta actiune in instanta pentru restituire suma actualizata
ok, multumesc. Are si o denumire, ceva? Ma reprezint singur, nu sunt la prima, si mi-ar fi de ajutor sa caut ceva modele sau sentinte asemanatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actuaizare datorie la data platii george_5 george_5 In urma unei sentinte judecatoresti s-au incasat de la bugetul de stat o suma de bani reprezentand daune materiale. Decizia a fost contestata de ANAF iar dupa ... (vezi toată discuția)
Sanctiune disciplinare,retinere din salariu jondoe1 jondoe1 cum se procedeaza? ,in urma unei sanctiuni disciplinare angajatului i-au fost opriti din salariu 10%,angajatul merge in instanta iar la termenul de judecata ... (vezi toată discuția)
Data calcularii dobanzii conform hotararii eu_craciun eu_craciun Buna ziua Am castigat un proces cu o persoana si instanta a dispus restituirea debitului principal actualizata cu rata inflatiei. De la ce data se ... (vezi toată discuția)