avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie intre un cetatean rus si un cetatean roman
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie intre un cetatean rus si un cetatean roman

Buna ziua,va rog daca poate sa imi spuna cineva ce trebuie sa fac daca vreau sa ma insor cu o cetateanca din Rusia,eu sunt in Cipru.Unde este mai bine sa ma insor,in Rusia,Cipru sau Romania ca sa avem mai multe drepturi sa poata lucra cu mine legal si in alte tari sa nu mai fie necesara viza?
Cel mai recent răspuns: Ikra , utilizator 02:19, 13 Ianuarie 2024
Ca sa va casatoriti in Romania trebuie sa obtina viza de la Ambasada Romaniei in Federatia Rusa. Aveti informatii aici:
[ link extern ]

La Ambasada Romaniei in Cipru nu se oficiaza casatorii, cetatenii romani care vor sa se casatoreasca acolo o pot face doar la primarie si dupa aceea inscriu casatoria la ambasada (sau o transcriu in tara). Nu stiu ce conditii de intrare in Cipru ar trebui sa indeplineasca prietena dumneavoastra si de ce acte ar avea nevoie.

Cel mai simplu mi s-ar parea sa mergeti dumneavoastra in Rusia si sa va casatoriti la Ambasada Romaniei. Le puteti trimite un e-mail ca sa va informati complet, de la sursa, despre actele care va trebuie amandurora.
Multumesc frumos pentru informatie.
BIU”

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea cetateniei ruse FlorinGeorge16 FlorinGeorge16 Buna ziua . Sunt cetatean roman.... momentan ma aflu la stiudi in Rusia.... intrebarea mea e : doresc sa ma insor aici cu o rusoaica .. care sunt documentele ... (vezi toată discuția)
Casatorie in cipru eugeniachicu eugeniachicu Salutare. Am o dilema...Sunt cetateanca a Romaniei dar cu domiciliu in Basarabia. Locuesc la moment in Cipru si permisul meu de sedere este legal bazat pe ... (vezi toată discuția)