avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Interdictie participare licitatie
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Interdictie participare licitatie

O firma de proiectare care a participat in mod direct (proiectant de specialitate, stampila semnatura etc) la intocmirea documentatiei de participare la o procedura de achizitiei publica - proiectare si executie lucrari ... - poate participa in calitate de ofertant si la licitatie ?
Exista ceva decizii cnsc sau curte de apel in acest sens ?
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 17:46, 4 Iulie 2013
Exista art.67 din OUG 34.
Deciziile CNSC sunt in functie de situatia concreta, care difera de la caz la caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces-verbal deschidere oferte licitatie fara intocmirea anexei cu documentele de calificare Jurist TM Jurist TM Buna ziua, tuturor! Azi am primit procesul verbal de la sedinta de deschidere a ofertelor la o licitatie publica- cerere de oferta. La procedura au ... (vezi toată discuția)
Caz de conflict de interese? danasrl danasrl Buna ziua! Fac parte din comisia de evaluare pentru o licitatie de executie lucrari. Actionarul majoritar al unui ofertant pentru executia de lucrari este ... (vezi toată discuția)
Rog raspuns urgent ancabad ancabad Buna ziua, as dori raspuns urgent la o problema privind achizitiile publice si anume: In luna februarie a avut loc o licitatie publica conform oug 34, ... (vezi toată discuția)