avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... amenda pe o masina scoasa din leasing
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

amenda pe o masina scoasa din leasing

puteti sa-mi spuneti ce pasi trebuie sa fac pentru ca mi-a venit o amenda de circulatie pentru o masina in leasing insa contractul de leasing a fost finalizat inca din 2007 si persoana nu si-a trecut masina pe numele lui.masina inca figureaza pe societatea de lesing deci mi-a venit o amenda pe societate.
ce trebuie sa fac ca sa scap de amenda?
multumesc

Buna ziua.Trebuie sa formulati o plangere contraventionala la instanta de judecata competenta.In opinia mea ar fi recomandat sa angajati un avocat
In termen de 15 zile de la data primirii amenzii puteti formula o plangere impotriva acesteia la judecatorie. In final instanta se va pronunta " pro " sau " contra ".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal de contraventie nul adus la usa de politie sandulescusabina87 sandulescusabina87 In data de 21.11.2010 am fost oprita de catre agentii rutieri, din intamplare in acea seara prietenul meu bause si am luat decizia de a conduce desi nu aveam ... (vezi toată discuția)
Radiere certificat inmatriculare auto robocap robocap am vindut o masina anul trecut parcurgind pasii legali ai vinzatorului de buna credinta si anume- am facut act de vinzare cumparare am radiat masina la ... (vezi toată discuția)
Am vandut un autoturism si primesc amenzi intrucat cumparatorul nu a inmatriculat-o Rzv26 Rzv26 Buna ziua, Am o problema cu auto care am vandut-o in 2011 si pana in ziua de azi masina nu a fost inmatriculata de noul proprietar (din cate stiu masina a ... (vezi toată discuția)