avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intrerupere actiune de divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intrerupere actiune de divort

cine poate sa imi spuna ce acte imi trebuie pentru a intrerupe o actiune de divort?
Cel mai recent răspuns: AV. Cristina Oltea Petrescu , Avocat 09:32, 12 Iulie 2013
"Intrerupere" nu se prea poate. Fie se solicita de catre reclamant renuntarea la judecata, fie nu se prezinta nicio parte la termenul respectiv, iar cauza se suspenda.
cu precizarea ca daca nu se prezinta reclamantul cererea va fi respinsa ca nesustinuta; daca paratul a facut cerere reconventionala si reclamantul renunta la judecata sau nu se prezinta se continua judecarea cererii de divort a paratului
refolmulez,reclamantul vrea sa nu se mai judece mai precis am renuntat sa mai divortam dar actele sunt depuse si sa dat si termen
Este suficient sa nu se prezinte reclamantul la termen

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de comun acord dinuleasa dinuleasa Buna. Ma aflu in situatia in care, impreuna cu sotia mea am decis ca nu mai putem continua casnicia noastra si am depus o cerere de desfacere a casatoriei de ... (vezi toată discuția)
Despre divort deni denisa deni denisa Buna ziua la prima infatisare reclamantul nu sa prezentat.Instanta a dat aminare ptr ca nu a semnat cauza cu piritul si autoritatea tutelara.Acum reclamantul ... (vezi toată discuția)
Divort mar4905 mar4905 Am primit citatie ptr actiune divort deschisa de sotie, actiunea este deschisa de anul trecut in august , si are ca prim termen 21 iunie 2011, ..1)ce se ... (vezi toată discuția)