avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA Florarie on-line
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA Florarie on-line

Buna ziua ! Odata cu terminarea ciclului de licenta sunt pusa fata in fata cu o decizie: sa imi gasesc ceva de lucru, sau sa deschid o afacere. Iar cum eu am terminat Administrarea afacerilor, am zis ca e un lucru bun sa pun in aplicare ce am invatat( bine, nu este suficient..deoarece munca de teren e mult mai ampla). Eu m-am decis sa deschid o florarie corporate on-line, afacere pe care ulterior as vrea sa o extind si pentru alte evenimente. Insa la aceasta afacere as vrea sa ma asociez cu un prieten. De aceea este posibil sa ne deschidem amandoi un PFA si sa lucram impreuna? Am studiat un pic codul CAEN si am gasit subgrupa 4776 care s-ar potrivii obiectului de activitate. Daca ne decisem sa distribuim si cadouri trebuie sa laeg o alta grupa? O ultima intrebare: pentru a deschide PFA-ul trebuie sa am pregatire profesionala adecvata? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ririana , utilizator 18:06, 18 Iulie 2013
Eu va raspund in legatura cu pregatirea profesionala (pentru ca m-am interesat si eu): dvs aveti o diploma de la facultate care se potriveste codului caen de efectuare comert online (caci asta veti face de fapt); mentionez ca mai puteti sa va adaugati cateva activitati, de genul: consultanta , pentru ca aceeasi diploma de licenta va da dreptul. Pentru orice alta activitatea, care nu este „acoperita„ de diploma ce o aveti, ar trebui sa faceti dovada calificarii altfel: certificate absolvire cursuri - daca aveti etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 4778 bună ziua, vreau să deschid o florărie într-un sat din jud. ... fibi fibi Bună ziua, Vreau să deschid o florărie într-un sat din jud. Sălaj. Pentru îndeplinirea dorinței mele am depus cerere pentru înmatricularea unui PFA ... (vezi toată discuția)
Florarie, aranjamente florare , cod caen fireman_mil fireman_mil va rog cod caen pentru a deschide o florarie , aranjamente florare (vezi toată discuția)
Pfa -extindere activitate valit valit Am PFA - cu cod CAEN 6202 Activitati de consultanta in tehnologia informatiei (norma fixa de venit) platitor de TVA din luna decembrie anul 2010. Doresc sa-mi ... (vezi toată discuția)