Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare cheltuieli executare

cum procedez pt recuperarea cheltuielilor de executare intr-o dosar in care s-a perimat cauza.nu am originalul la ctr. cu avocatul.cred ca s-a depus de avocat la dosar, dar nu stiu sigur.
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 17:20, 23 Iulie 2013
Daca perimarea s-a pronuntat intr-o actiune de dvs, nu puteti obtine cheltuieli de executare. Daca perimarea s-a pronuntat in favoarea dvs, adica va profita dvs, puteti face o actiune in pretentii, in care sa solicitati aceste chletuieli.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare cheltuieli de judecata virgilirimia virgilirimia Am castigat un proces la care avocatul meu nu a depus la dosar chitanta cu onorariul lui.La ultimul termen a avut \\"bunul simt\\" sa nu se prezinte.In ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata/actiune separata AL MARIN AL MARIN Buna ziua, Am o rugaminte la voi, daca puteti sa ma ajutati. Este vorba despre un dosar castigat si o chitanta platita de client care nu a fost depusa la ... (vezi toată discuția)
Investire sentinta de divort PopaL PopaL Imi puteti spune va rog sentinta de divort trebuie investita ca definitiva? Procedeul si taxele ce trebuie sa le platesc? (vezi toată discuția)