avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cod fiscal furnizor electricitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cod fiscal furnizor electricitate

Buna seara
Am o intrebare-am factura de electricitate de inregistrat pentru o persoana juridica platitoare de tva , pe care apare asa:
furnizor ELECTRICA FURNIZARE SA din Bucuresti cu un cod de inregistrare fiscala ...., prin AFEE din oras x... cu CIF
Pe ce cod /cui inregistrez eu factura in contabilitate?
pe codul de Bucuresti sau pe cel din orasul meu?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: armeniaD , utilizator 23:25, 23 Iulie 2013
pe cui cu ro electrica furnizare,
cif din oras este pentru salarii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare tva de catre sucursala ContSters20980 ContSters20980 Salut, Am o problema referitoare la o sucursala. Inteleg ca din 2003 sucursalele nu se mai inregistreaza separat ca platitori de TVA, dar in aceste conditii ... (vezi toată discuția)
C.i.f c.u.i. programatorcalumea programatorcalumea Am o microîntreprindere care are clienți și în românia și în străinătate. Pe lângă asta sunt și neplătitor de TVA. Am o ... (vezi toată discuția)
392b - activitate de taximetrie- Herra_ Herra_ [b]Activitate de taximetrie - neplatitor TVA [/b] Combustibilul achizitionat (fara factura) se pun la: - achizitii de la platitori TVA sau - achizitii ... (vezi toată discuția)