avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere impotriva rezolutiei - Marea Britanie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere impotriva rezolutiei - Marea Britanie

A fost condamnat la inchisoare pentru uz de fals in Marea Britanie in 2008, a mai avut o amenda administrativa pentru lovire si amenintare in 2012 iar acum, in 2013,pentru abandon de familie in care s-a dovedit reaua-credinta procurorul i-a dat tot o amenda administrativa.
Este corecta decizia luata?
Cel mai recent răspuns: sofia_12 , utilizator 12:53, 27 Iulie 2013
... hm... corecta... dar, cam blanda!

Depuneti o plangere impotriva rezolutiei procurorului la procurorul ierarhic superior.

Si daca se mentine rezolutia data, depuneti apoi la instanta plangerea.
Multumesc frumos pentru raspuns,,,,,,...ce ar trebuie sa punctez in plangere?, d-nul procuror a specificat in rezolutie ca faptuitorul nu are antecedente penale si a adus atingeri minime valorilor sociale. Pur si simplu l-a scos curat ca lacrima.
Motivati ca s-au adus atingere dreptului copilului de a fi intretinut si crescut de parintii sai, ca daca toti am fugi de raspundere statul ne-ar avea grija tuturor, ne-ar plati mancare si chirii si ne-ar tine in orfelinate...
Exagerez, dar cam asa stau lucrurile, trebuie spuse insa oficial si contrazis punctual toata teoria procurorului.
Multumesc mult Avlil.....am facut plangerea, am depus-o......acum astept raspunsul procurorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere prim-procuror importiva ordonantei + reclamantului lonita lonita Buna ziua, Mi s-a facut o plangere penala prin care am fost invinuit pe nederept ca am lovit pe cineva. Nu exista nicio proba, niciun act medical, este doar ... (vezi toată discuția)
O declaratie serban_alin serban_alin cu ceva timp in urma a existat un conflict intre mine si fosta prietena...in fine..ea mi-a spart capul si eu am lovit-o ulterior..am ajuns la politie si in ... (vezi toată discuția)
Neurmarire penala pentru lovire si alte violente(art.180,al.2 cp) taticu100 taticu100 Intr-un dosar de cercetare penala,pt.art.180,al.2 CP(lovire si alte violente) politia propune NUP , pentru lipsa de pericol social al faptei - desi in dosar a ... (vezi toată discuția)