avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare proprietar cont
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare proprietar cont

Buna ziua, va rog sa ma ajutati deoarece am o mare problema. Mama mea impreuna cu tatal meu au strans in banca o suma de bani pe numele tatalui meu apoi tatal meu s-a imbolnavit si suma de bani a fost trecuta pe numele mamei mele. Anul trecut sora mea care sta cu ei in apartament le-a spus sa o treaca pe ea ca imputernicit sa scoata bani deoarece tatal meu era foarte bolnav si mama mea nu mai putea sa iasa din casa stand cu el. Acum tatal meu a murit si la banca am descoperit ca sora mea a lichidat contul de pe numele mamei mele si si-a facut contul ei propriu cu toti banii . Ce as putea sa fac sa recuperez suma de bani pentru mama mea deoarece ea nu vrea sa renunte la bani si sa spuna ca acei bani sunt de fapt ai parintilor mei.
Va multumesc anticipat eec

Sora mea cu toate ca are 45 ani nu munceste decat de un an si nu ar putea demonstra ca acei bani sunt castigati de ea si se vede in banca ca acei bani sunt lichidati in cont si deschis cont pe numele ei cu acei bani. Credeti ca am vreo sansa de castig in tribunal?
Ultima modificare: Vineri, 26 Iulie 2013
eec, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 13:27, 26 Iulie 2013
Ca si imputernicit pe cont, sora avea dreptul sa faca orice operatiune.
Daca puteti demonstra ca banii din contul tatalui sunt cei aflati acum in contul surorii dvs, puteti obtine partea dvs din ei. altfel, nu se poate.

Singura dvs sansa este sa se fi facut transfer bancar din contul tatalui in cel al surorii. Altfel,i-ati pierdut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rugaminte TudorDaniel TudorDaniel Buna ziua, Sunt Tudor si as dori sa fiu indrumat pentru a solutiona un litigiu. Parintii mei au decedat si am inceput procedura de dezbatere a succesiunii, ... (vezi toată discuția)
Împuternicit al unui cont bancar Myreela87 Myreela87 Dacă am fost imputernicita pe cardul de pensie al mamei mele si am scos bani cu buletinul de la bancă fără ca acei bani să ajungă la ea, poate să mă de ... (vezi toată discuția)
Retragere din dezbaterea succesiunii userabc1 userabc1 Buna ziua! Bunica din partea mamei a murit in urma cu 3 ani, iar mama in urma cu 2 ani. Rudele din partea mamei doresc sa faca succesiunea acum, pentru ca ... (vezi toată discuția)