avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Durata unei expertize grafologice
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Durata unei expertize grafologice

Aveti idee cam cat dureaza o asemenea expertiza pentru stabilirea veridicitatii unei semnaturi?Dureaza mai putin daca platesc eu personal?neasteptand ca aceasta sa se efectueze din fondurile alocate de parchet catre INEC.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:01, 31 Iulie 2013
Platind dvs. expertiza este posibil ca durata de efectuare a expertizei sa se reduca. Dispare motivul ca nu s-au efectuat platile.
Cititi mai multe aici www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza grafologica-timp wolfususro wolfususro Am o expertiza grafologica la INEC ce dureaza decirca 4 luni..Am senzatia ca este foarte mult si as dori sa intreb urmatoarea intrebare: Conform cutumei ... (vezi toată discuția)
Expertiza auto accident la inec bucuresti alexgg alexgg Buna seara , sunt cercetat intr-un dosar cu accident pentru ucidere din culpa. In acest dosar s-au facut : o prima expertiza auto + supliment + o expertiza ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - vatamare corporala exxelar exxelar Buna ziua, In urma cu aproximativ 9 luni am fost implicat intr-un accident rutier, am lovit un pieton care trecea neregulamentar strada. Intre timp ... (vezi toată discuția)