Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executare silita

buna ziua,as avea mai multe intrebari daca ma poate ajuta cineva.
amm o problema mai mare.in 2011 am girat apartamentul pentru o prietena din copilarie.nu avea probleme cu banii pe atunci si neavand ce sa gireze ea am fost de acord so ajut sa isi scoata un credit pentru asi depune un proiect ca sa faca ceva cu fonduri nerambursabile.nu am avut probleme pana acuma de 4 luni cand s-a intamplat ceva ca nu mai reuseste sa plateasca rata.cei de la firma de credit ma tot ameninta ca pune casa in executare silita.in 15 iulie a dus o parte din bani insa nu o rata.azi am primit acasa o somatie care imi zice ca daca in 5 zile nu se platesc datoriile at se incepe executarea silita.ce inseamna asta.cum se procedeaza nu am mai avut niciodata de a face cu asa ceva.doamne fereste nu vreau sa se ajunga acolo si nici prietena mea ma asigura ca va face tot posibilul sa nu se ajunga acolo.insa mi frica.#-o
nu stiu ce sa fac.va rog ajutati-ma cu sfaturi.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:02, 1 August 2013
i-am sunat insa ei imi zic ca se va trece la executare daca nu se plateste. ce pot ei sa zica alceva.eu intrebam sa stiu ca daca se plateste din datorie ddaca mai pot trimite ei actele la executor.eu nu am toti banii acuma si vroiam sa stiu ca daca platesc o parte salvez ceva.in cazul in care prietena mea care nu mai e prietena ma tot amana asa.
Au dreptul si pot s-o faca, mai departe e alegerea dvs daca riscati sa nu platiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita-caz disperat letty_2009 letty_2009 buna ziua si va rog din suflet sa-mi raspunda cineva daca s-a mai intalnit cu asemenea caz!!!! in martie 2011 am facut greseala vietii mele dorind sa-i ajut ... (vezi toată discuția)
Executare silita claudia13 claudia13 Sunt disperata va rog sa ma ajutati cu un raspuns......In urma cu 2 ani sotul meu a scos un credit ipotecar. In urma cu 1 an sotul meu a decedat. Asigurare de ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobiliara a unui apartament ipotecat la alta banca edyta edyta Buna ziua!Vin la dvs cu o intrebare. Soacra mea a facut mai multe imprumuturi in decursul anilor si in perioada in care se faceau ,,doar cu buletinul\'\'si a ... (vezi toată discuția)