avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Plata intretinere la asociatie societate aflata in ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Plata intretinere la asociatie societate aflata in insolventa

am o societate aflata in insolventa.bunul care trebuie vandut este insusi sediul social al firmei.mai exact un apartament .am gasit cumparator ,dar societatea are datorii la intretinere .daca asociatia nu s-a inscris la masa credala ,dar inaintea deschiderii procedurii insolvnetei ,asociatia a dat in judecata societatea si are sen tinta definitiva,au pus executor jud#-oecatoresc dar nu a avut ce sa execute.din cate stiu eu executorul judecatoresc trebuia sa ia legatura cu lichidatorul si sa se inscrie la masa credala in momentul in care a fost deschisa procedura insolventei.
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 16:04, 3 August 2013
executorul nu are o creanta impotriva firmei, ci asociatia de proprietari. prin urmare, aceasta trebuia sa faca cererea de inscriere.
Societatea este in insolventa sau in faliment?
Ati trecut asociatia de proprietari pe lista creditorilor la data la care s-a declansat procedura?
Daca da, si daca lichidatorul a notificat asociatia cu privire la termenul de inscriere la masa credala atunci asociatia nu mai poate solicita inscrierea la masa credala. Daca lichidatorul nu a notificat asociatia pentru ca dvs. nu ati trecut-o la creditori aceasta poate sa incerce o repunere in termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere masa credala axellcom axellcom In urma unei hotarari judecatoresti irevocabila ma duc la un executor care pe baza deciziei ma inscrie in nus ce tabel zicandu-mi ca intai e Banca , Statul si ... (vezi toată discuția)
Lichidatorul nu m-a informat stanceni stanceni buna ziua in urma cu 3 luni de zile am aflat despre numirea unui lichidator al uneia din societatile debitoare si luand legatura cu acesta mi s.a solicitat ... (vezi toată discuția)
Inscrierea creantei in masa credala amrita950 amrita950 Buna ziua, O societate mi-a refuzat la plata B.O in valoare de aprx. 12000 RON. O alta societate aflata in aceeasi situatie cu firma respectiva a cerut ... (vezi toată discuția)