avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract de colaborare PFA - nelamuriri privind o ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract de colaborare PFA - nelamuriri privind o clauza

Buna ziua,
Am obtinut un job in cadrul caruia trebuie sa vand carduri de credit si credite de nevoi personale pentru o anumita banca.
Mi-am facut PFA si trebuie sa semnez un contract in care este un articol care nu mi se pare ok: Efectele incetarii contractului: '' Cu toate acestea, obligatiile asumate de Parti cu privire la Creditele deja acordate de Banca/Dosarele analizate de aceasta, inainte de producerea cazului de incetare, inclusiv raspunderea Partilor cu privire la modul de executare a obligatiilor lor pe perioada de valabilitate a contractului, raman valabile si dupa acest moment, pana la rambursarea de catre solicitanti a tuturor creditelor acordate de Banca pe parcursul derularii prezentului contract.'' - precizez ca Partile contractului sunt Banca si PFA -ul meu
Va rog sa ma sfatuiti in legatura cu semnarea acestui contract - nu as vrea sa ma trezesc ca din cauza unui client care nu plateste eu sa raspund cu toate bunurile mele.
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 12:03, 7 August 2013
Imi poate da cineva un raspuns? Este cam urgenta situatia, trebuie sa semnez la 12:00 contractul.

Macar imi poate spune cineva daca mai astept sau nu un raspuns?
Cu respect,
Ultima modificare: Miercuri, 7 August 2013
katia0606, utilizator
Buna ziua

Ar fi trebuit sa mergeti la un avocat cu contractul - sa citeasca tot ce scrie acolo.

Pentru un raspuns clar trebuie citite si obligatiile partilor, intre altele.

E riscant sa va scriu "nu semnati o astfel de clauza" pentru ca nu am citit intregul contract. Eventual, inainte de a semna, intrebati ce inseamna, exact, clauza in discutie.

Insist: luati acest raspuns cu rezerve.
Bafta.
Ultima modificare: Miercuri, 7 August 2013
trope_doi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezilierea unui contract de credit neutilizat CtaceaClaudiuDaniel CtaceaClaudiuDaniel Buna ziua! Am contractat un credit de investitii si nu l-am utilizat. Am cerut rezilierea contractului la banca si m-au pus sa fac o cerere pentru rambursarea ... (vezi toată discuția)
Preluare firma cu credit in banca - ce masuri poate lua banca? r3b3ka r3b3ka Avem o problema de afaceri pt care avem nevoie de un sfat profesional. Am predat o firma prin cesionare de parti sociale catre un asociat unic. Firma detine un ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament alex_32 alex_32 Buna ziua, Doresc sa cumpar un apartament nou, intr-un ansamblu de mai multe blocuri in constructie, de la dezvoltator cu cash(avans la antecontract si plata ... (vezi toată discuția)