avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Contractele de credit au titlu executoriu???
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Contractele de credit au titlu executoriu???

Buna seara!

V-as ruga sa ma ajutati cu urmatoarea informatie: orice contract de credit incheiat cu un IFN constituie titlu executoriu, chiar si cele care nu au garantii imobiliare?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:07, 12 August 2013
Da, constituie titluri executorii. ( art 52 Legea 93/2009)

Art. 52
(1) Contractele de credit incheiate de o institutie financiara nebancara, precum si garantiile reale si personale afectate garantarii creditului constituie titluri executorii.
Ultima modificare: Luni, 12 August 2013
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariala -credit ifn mariusgsl mariusgsl O angajata a societatii noastre are inregistrate debite la plata ratelor catre SC COFIDIS IFN SA. Ni s-a trimis o adresa prin care ni se solicita ... (vezi toată discuția)
Titluri executorii? ginacoseru ginacoseru contractele de credit incheiate cu institutii financiare nebancare sunt titlurii executorii prin lege? stiam ca exista o ordonanta care prevede acest lucru dar ... (vezi toată discuția)
Suma datorata de salariat unei banci, retinuta pe statul de plata camelia adina camelia adina Va rog un raspuns daca se poate la urmatoarea problema: am primit de la banca (nu dam numele) o instiintare ca angajatul nostru nu si-a platit rata la ... (vezi toată discuția)