avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 243 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Adeverinta taxa de prima inmatriculare ANAF
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Adeverinta taxa de prima inmatriculare ANAF

buna seara...am cumparat acum 3 saptamani un autoturism,inmatriculat in romania la 29.01.2007...referitor la taxa de inmatriculare mi-a fost prezentata o adeverinta anaf care spune ca ,,taxa nu a fost recuperata,,...la inmatricularea pe numele meu mi s-a cerut o adeverinta anaf care sa cuprinda si numele meu...raspunsul anaf constanta a fost,,pt auto,,,marca..seria sasiu...nu s-a platit taxa de prima inmatriculare..precizez ca cealalta adeverinta a fost emisa de anaf harghita din data de 19.02.2013...precizez ca adeverinta anaf nu are termen de valabilitate specificat...vce pot face?va multumesc.o seara buna!


Intrati in audienta la un sef de pe la anaf, ar trebui sa faca verificari suplimentare, daca prima inmatriculare in tara e in ianuarie 2007, ar trebui sa aiba taxa platita. Problema e ca in perioada aia, procedurile nu erau clare, de exemplu la firme, care inmatriculau mai multe masini se platea pe o chitanta taxa pentru multe masini, fara a fi individualizate, fiecare cu seria de sasiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rovinieta Florin23 Florin23 Am avut o masina pentru care am platit rovinieta.Am cumparat alt autoturism am pastrat acelasi numar de inmatriculare, a ramas la fel tipul si marca difera ... (vezi toată discuția)
Taxa auto platita sau nu? inastarcom inastarcom in 2007 nov.am inceput un contract de leasing finalizat in 2010,auto fiind inmatriculat de catre societatea de leasing;anul acesta am vandut auto fratelui meu ... (vezi toată discuția)
Timbru mediu 2015 marian112 marian112 Buna ziua, detin un autoturism care a fost inmatriculat intr-un alt judet de catre o alta persoana pt prima data in Romania pe 19.12.2007, nu stiu daca s-a ... (vezi toată discuția)