avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Factura telefonie neplatita
Discuție deschisă în Executare silită

Factura telefonie neplatita

In 2008 am facut un contract cu X cu abonament care dura 1 an de zile! Dupa un am mers la orange sa reziliez contractul; la care ei mi-au raspuns ca dupa cererea scrisa tre sa platesc luna in curs!N-am facut nici-o cerere si nu am mai platit nimic! Dupa circa 6 luni mi-a venit sa platesc o factura de cc 250 ron! Am refuzat sa platesc si am primit in decursul anilor tot felul de amenintari de la societati de recuperare cu facturi!Dupa acu doi ani(04/05/2011) am primit o notificare prin care trebuia sa platesc 370ron de la firma Y Romania srl!Ieri mi-a ajuns din nou sa platesc suma de 405ron de la Cabinet de avocat catre firma Y Romania mentionand ca daca nu platesc se va decurge la '' orice act necesar pentru indeplinirea EXECUTARII SILITE''!
Ce consiliu imi dati?Pot sa faca vreun demers impotriva mea; precizez ca nu am nimic pe numele meu DEOCAMDATA ca sa poata lua !!

Nu mai folositi in mesaje numele societatilor implicate, multumesc
Ultima modificare: Joi, 15 August 2013
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: ionionescu2 , utilizator 11:46, 16 August 2013
debitul este prescris.B-)

Firma respectiva are posiblitatea de a actiona in judecata pentru obţinerea unei hotarari judecatoresti in sensul recuperarii datoriei care ar permite  retinerea unei parti din salariu pana la achitarea completa. Nu puteti fi executat silit daca nu detineti bunuri in proprietate si nici nu aveti venituri  Prescriptia dreptului la actiune opereaza la 3 ani de la nasterea unei restante. Daca acest termen este implinit ,firma nu va mai poate actiona in judecata pentru plata unei datorii, orice incercare de recuperare ramanand  fara temei legal.
Ultima modificare: Vineri, 16 August 2013
gi-jane2, moderator
s-ar putea sa va faca retinere din salariu mai mult ca sigur.
nu inteleg de ce nu ati platit atunci factura respectiva. trenati singur o situatie de mai bine de 5 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

recuperare creanta comerciala Badger Badger Am primit zilele trecute in posta o notificare de la EOS KSI ca inregistrez la ei o datorie de 200 RON consecinta a nerespectarii ctr incheiat cu Orange, ... (vezi toată discuția)
Neplata facturi abonament orange ionel_craciun ionel_craciun Buna Ziua. In 2014 mi-am facut un abonament la orange in valoare de 25 de euro, perioada abonamentului fiinde pana in 2016 la finalul anului. De cateva luni ... (vezi toată discuția)
Executare silita cosara petru cosara petru Persoanele fizice pot fi executate silit prin mandatar care reprezinta o firma,avand in vedere Decizia nr.9/2016 a ICCJ ? (vezi toată discuția)