avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Inscriere gradinita program prelungit
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Inscriere gradinita program prelungit

Sa incep: Copilul meu este nascut in luna noiembrie 2009. Pana in anul scolar 2013-2014 a frecventat grupele mica si mare la cresa. In luna mai am depus o cerere de inscriere a copilului la grupa mijlocie a gradinitei cu program prelungit din zona in care locuiesc, la care erau afisate un numar de 12 locuri vacante pentru grupa mijlocie. . Am depus toate docuementele (adeverinte de venit de la ambii parinti, copii acte, etc.). Am asteptat un timp in care nu am primit nici un raspuns si nici nu s-a afisat nimic. Am mers la secretariat unde aflu cu stupoare ca am copilul inscris la grupa mica. De atunci ma lupt cu toata lumea sa imi spuna cum sa fac sa imi scriu copilul la grupa la care vreau. Nu am reusit sa obtin nici un raspuns clar care au fost motivele pentru care, daca au fost locuri vacante, de ce copilul meu nu a fost admis sau care sunt motivele clare ale respingerii (parintii sunt ambii salariati, iar domiciului este in zona arondata gradinitei)
Intrebarea mea este: ce as putea face in continuare pentru a inscrie copilul la grupa mijlocie? Ce argumente legale pot folosi? Orice discutie amiabila cu persoanele de la scoala coordonatoare nu a avut succes.
Cel mai recent răspuns: Iulianaz , utilizator 20:49, 29 August 2013
Nu are varsta necesara pentru inscrierea in grupa mijlocie, adica 4 ani impliniti.
In ce norma, lege, regulament, etc....se prevede acest lucru?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, ne aflam intr-o situatie in care am dori putina indrumare. ... Smooth Operator Smooth Operator Buna Ziua, Ne aflam intr-o situatie in care am dori putina indrumare. Avem copilul inscris la cresa de stat. In momentul de fata mama nu lucreaza, concediu ... (vezi toată discuția)
Sunteti de acord cu clasa "0" SilviuMihai SilviuMihai Domnilor parintii si viitori parinti de scolari sunteti de acord cu asa numita \"clasa 0\" si cu faptul ca nu mai putem alege scoala pe care o dorim pentru ... (vezi toată discuția)
Ref. norme noi cresa de stat sector 1, bucuresti Lasora Lasora Buna seara, Am un baietel in varsta de 14 luni - nascut pe 16 septembrie 2019, inscris din data de 2 decembrie 2019 pe lista de asteptare a unei crese de ... (vezi toată discuția)