avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Cum se face inscrierea avocatului in tabloul ...
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Cum se face inscrierea avocatului in tabloul mediatorilor???

buna ziua.am si eu o nelamurire..am tot cautat informatii cu privire la sedinta de informare care poate fi facuta si de catre avocati.un lucru este clar,avocatul poate face sedinta de informare daca are experienta in domeniu de minim 5 ani si daca se inscrie in tabloul mediatorilor.intrebarea este CUM SE FACE INSCRIEREA DE CATRE AVOCAT IN TABLOUL MEDIATORILOR??SE FACE CA SI INSCRIEREA IN TABLOUL MEDIATORILOR AUTORIZATI??nu specifica acest lucru.multumesc
Pentru a putea fi inscris in tabloul mediatorilor trebuie sa va adresati Consiliului de mediere si sa achitati taxa de 300 lei.
va rog sa-mi spuneti de unde detineti aceste informatii..multumnesc anticipat
Faptul ca poate face sedinta de informare nu-i atribuie acestuia calitatea de mediator si nici vechimea in domeniu .
Aceasta se dobandeste in conditiile art.7 din Legea 192/2006, urmare a absolvirii unui curs si a indeplinirii si a altor conditii .
Urmare a absolvirii cursului mediatorul solicita autorizarea sa de catre Consiliul de mediere, platind o taxa, fiind inscrisi in urma autorizarii in Tabloul mediatorilor.
Birou_de_Mediator a scris:

Pentru a putea fi inscris in tabloul mediatorilor trebuie sa va adresati Consiliului de mediere si sa achitati taxa de 300 lei.


Personal nu cunosc raspunsul la aceasta intrebare dar pare tentant avand in vedere ca sedinta de informare este gratuita :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasi autorizare mediator geogeorge geogeorge buna ziua! as dori sa ma ajutati cu niste lamuriri referitoare la urmatoarea chestiune: doresc sa ma inscriu la un curs de mediator si as dori sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Formatorii si evaluatorii sunt legal autorizati de catre consiliul de mediere? av_medy av_medy Buna ziua Impreuna vreau sa dezbatem un subiect foarte controversat privind autorizarea formatorilor si a evaluatorilor de catre Consiliul de medietre ,care ... (vezi toată discuția)
Echivalarea masterului in mediere pentru a fi autorizat ca mediator OANA GORAN OANA GORAN daca urmez master in mediere devin direct mediator sau mai trebuie sa trec prin inregistrari, dosare depuse, taxe....../ ? (vezi toată discuția)