avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Respingere cerere asistenta juridica in recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Respingere cerere asistenta juridica in recurs

in conditia in care o persoana formuleaza cerere de ajutor public judiciar pentru exercitarea caii de atac a recursului si cererea e respinsa...ce se intampla cu recursul? Avand in vedere ca in recurs este obligatorie asistenta juridica..
Multumesc
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 23:09, 31 August 2013
Probabil ca nu ati indeplinit conditiile pt ajutorul public, ce se acorda o data pe an si daca veniturile pe membru de familie nu depasesc 500 lei.
NCPC stabileste, la art. 83 si 84, ca, la redactarea cererii si a motivelor de recurs, precum si in exercitarea sau sustinerea recursului, partile (persoane fizice si juridice) vor fi asistate si reprezentate, sub sanctiunea nulitatii, numai de catre un avocat sau consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare recurs carsteaverginica carsteaverginica buna ziua . am primit citatie sa depun intampinare la recurs , am dus plicul avocatului , iar acesta a depus o intampinare dar nu a semnat-o ca avocat . cand ... (vezi toată discuția)
Model intampinare jacquelline jacquelline Va rog sa ma ajutati cu un model de intampinare pentru recursul la Curtea de Apel facut de DGFP intr-un proces de recuperare a taxei de poluare Va multumesc! (vezi toată discuția)
Recurs - aplicabilitatea dispozitiilor ncpc mental mental In cazul in care hotararea primei instante (in cazul meu Tribunalul) este atacabila prin recurs (conform redactarii din hotarare) se aplica art 82 (3) ... (vezi toată discuția)