avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Licitatie (cum depun actele pe SEAP in calitate de ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Licitatie (cum depun actele pe SEAP in calitate de ofertant)

buna seara
cum atasez actele pt o licitatie, ale carei documente se depun on-line pe seap?....
cum fac legatura intre documentele incarcate si licitatia in cauza?
pot sa completez treptat? adica azi, de ex. doc. calificare si maine oferta financiara sau tehnica?
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: roxanne^^ , utilizator 22:40, 27 Aprilie 2014
In prima faza:

La sectiunea administrare/documente din SEAP urcati toate documentele (cu butonul adauga)

Apoi

Intrati pe licitatia respectiva
Apasati pe "detalii procedura"
Apoi"Intrare in procedura"
"Oferta"

Apoi la sectiunea Documente de calificare si propunere tehnica: apasati adauga si ridicati rand pe rand documentele solicitate la sectiunea documente de calificare. Ulterior salvati . Aveti grija sa urmati instructiunile care apar in pagina deoarece din aceasta faza lucrurile sunt intuitive.
multumesc mult....am studiat si ghidul....sper sa reusesc
Buna seara
Daca criteriul de selectie in cazul unei licitatii este pretul cel mai mic, e normal ca autorit.contractanta sa ne solicite clarificari la documentele de clarificare, desi pretul inca nu fost decriptat?
Autorit.contractanta nu ar fi trebuit sa decripteze pretul prima data?
Am primit un proces verbal dar nu face referire la pret ci coar nr. Participantilor si numele lor.
Multumesc mult
Buna seara,


cumva pe subiect, daca-mi permiteti!

....la sectiunea Documente de calificare si propunere tehnica, mi se solicita 4 documente care in mod normal ar trebui sa le incarc din Dosarul Companiei....problema este ca nu reusesc sa adaug nimic in dosarul companiei, dupa selectarea fisierului, cand dau salvare, mesajul fiind "eroare de sistem "

Cum trebuie sa ajunga de fapt aceste documente in dosarul companiei, din calculator sau din sectiunea " Documente" dupa ce au fost incarcate aici, in prealabil ?

apoi, la sectiunea Criterii de calificare, AC reia practic lista criteriilor de calificare ( sumedenia de formulare) , si-mi apare undeva in dreapta NECOMPLETAT....ce ar trebui sa scriu acolo, ca raspuns la aceasta enumerare de criterii/formulare ?

Multumesc anticipat pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eligibilitate suprafin suprafin Am participat la o licitatie electronica si am incarcat o suma de documente pe SEAP, respectiv documentatia de calificare, insa la verificarea ulterioara pe ... (vezi toată discuția)
Cerere oferte online creatza_70 creatza_70 Buna ziua! In cazul unei cereri de oferte online se pot accepta documentele de calificare depuse de un ofertant la sediul societatii insosite de o adresa in ... (vezi toată discuția)
Termenul de evaluare la licit on-line zinates zinates Care este diferenta intre conditii de deschidere a ofertelor la on -line si la off-line? La off line stiu ca termenul completat aici este de fapt data si ora ... (vezi toată discuția)