avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrare in functie: adeverinta studii sau diploma ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrare in functie: adeverinta studii sau diploma absolvire

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in legatura cu incadrarea in functie aunui angajat.

Tocmai a absolvit studiile superioare prin promovarea examenului de licenta, dar diploma i se va elibera de la facultate in termenul prevazut de lege de 12 luni. Pana atunci, a primit acea adeverinta care atesta promovarea, cu valabilitate de un an.

Pot sa-l incadrez in functia corespunzatoare studiilor in baza acestei adeverinte, sau trebuie sa astept pana-mi aduce copia diplomei de licenta?

Multmesc pentru asistenta.
Cel mai recent răspuns: gheorghe.stanoiu , utilizator 11:30, 6 Septembrie 2013
Se poate face angajarea si pe baza adeverintei pana se va elibera diploma de licenta. Se considera calificat conform pregatirilor inscrise in acea adeverinta.
Multumesc frumos pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta echivaleaza diploma de licenta??? steliana_victoria steliana_victoria Buna seara, in luna iulie anul curent am absolvit facultatea si cum stim cu totii diplomele de licenta se elibereaza dupa un an. Dupa absolvirea studiilor ... (vezi toată discuția)
Drept de munca cu adeverinta echivalenta dipomei de licenta universitare??? xamalinda xamalinda Am terminat facultatea de[b] Medicina Dentara [/b]in luna aceasta(septembrie 2008).Pana se elibereaza Diploma(care pote fi eliberata chiar pana in Ianuarie sau ... (vezi toată discuția)
Studii superioare de scurta durata dumi32 dumi32 Buna ziua, As dori sa va intreb, in cazul in care un participant la concursul de ocupare a unui post contractual (SSD) studii superioare de scurta durata ... (vezi toată discuția)