avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Pot merge la CEDO cu aceasta cauza ?
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Pot merge la CEDO cu aceasta cauza ?

buna ziua am avut un proces civil era actiune in constatare sa se arate daca sa semnat o chitanta scrisa de mana partea adev a cerut epertiza sa efectuat la tm a iesit clar ca a semnat a cerut contra expertiza sa efectuat la bucuresti care scrie clar ca semnatura a fost executata de pers x ,a cerut concluzii scrise de la expert si mai multe ,a primit raspuns ,cistig fondul si pers adv declara recurs si cistiga recursul solutie respinge actiunea avocat partea adv sustinea ca trebuia expertiza facuta de 3 experti procesul a fost gata in aprilie mai poi face ceva
Stimată doamnă,

La Curtea Europeană a Drepturilor Omului aveți șanse să dă fie declarată admisibilă o cerere dacă demonstrați, întemeiat, că s-au încălcat anumite drepturi și libertăți protejate de Convenția Europeană. Pe de altă parte, nu acesta este modul în care se analizează o cauză: trei cuvinte din care este greu să se deslușească ceva.

Ceea ce trebuie se înțelegeți dvs este modul specific de funcționare al CEDO, precum și drepturile protejate de Convenție, cu sublinierea că nu aveți ce căuta cu un fel de recurs la o instanță europeană.

Prin urmare, dacă veți reuși să arătați încălcarea vreunui drept apărat de Convenție, aveți șanse, dacă nu, răspunsul este nu.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in constatare expertiza facuta de un expert aleale88 aleale88 buna ziua am avut un proces civil era actiune in constatare sa se arate daca sa semnat o chitanta scrisa de mana partea adev a cerut epertiza sa efectuat la tm ... (vezi toată discuția)
Pot face plangere penala? aleale88 aleale88 am avut un proces civil actiune in constatare e vorba de o chitanta de mana incheiata intre mine si o pers ia a zis ca nu a semnato si a solocitat expertiza si ... (vezi toată discuția)
C e d o gabriela8 gabriela8 In situatia in care sunt nemultumita de decizia Curtii de Apel in cazul unui litigiu de munca, exista vreo sansa ca o eventuala cerere a mea adresata CEDO sa ... (vezi toată discuția)