avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Schimbarea domiciliului in alt judet in timpul unui ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Schimbarea domiciliului in alt judet in timpul unui proces

In luna februarie 2013 am deschis actiune in instanta pentru recuperarea taxei de poluare de la Administratia Finantelor Publice Petrosani unde si locuiam in acea perioada.Luna aceasta am primit hotararea instantei prin care bineanteles obliga finantele sa-mi returneze suma achitata cu drept de contestatie din partea lor in 15 zile.Din luna iulie 2013 am domiciliul permanent in Constanta.Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa anunt tribunalul din Hunedoara respectiv finantele din Petrosani ca mi-am schimbat adresa si daca se poate face prin mail...cu respect,
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 09:07, 12 Septembrie 2013
DA, trebuie să anunțați, cade-n obligația/responsabilitatea dvs. potrivit codului.Informațiile transmise-n formă electronică NU prezintă siguranță dar PUTEȚI SOLICITA respectuos confirmarea primirii e-mail în încheierea texutului
Transmiteti schimbarea domiciliului IN SCRIS atat instantei (indicand nr de dosar) cat si paratei (in cazul in care declara recurs sa va indice adresa corecta), cu posta, cu confirmare de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa poluare pt. autoturism nou. magic4r magic4r Buna ziua, se poate recupera taxa de poluare pt. un autoturim nou cumparat din tara? Care ar fi procedura de urmat in caz ca este posibil? Multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Pe cine chem in judecata pt recuperare taxa poluare ? sebirelli sebirelli Buna ziua. Pt recuperarea taxei de poluare auto pe cine actionez in judecata? Doar administratia financiara care a calculat si incasat taxa, sau si ... (vezi toată discuția)
Cerere chemare in garantie Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G mi-a invederat instanta sa precizez daca chem in judecata in calitate de parata AFM..pai nu cerere de chemare in garantie ? cum sa fac? sa o fac separat sau sa ... (vezi toată discuția)