avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... LICENTA DE TRANSPORT
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

LICENTA DE TRANSPORT

OUG 11/2013.............., nu inteleg!!! daca eu persoana fizica, detin o autoutilitara cu masa sub 3,5 tone, sunt obligat sa detin licenta de transport??
Nu fac transport contra cost dar uneori pot avea in masina marfuri pe care le transport in interes propriu ori bunuri pe care le transport gratuit!! este vorba de livrarea gratuita a unor bunuri achizitionate de diverse persoane.
Cel mai recent răspuns: ContSters159316 , utilizator 11:18, 13 Septembrie 2013
20. licenţă pentru activităţi conexe transportului rutier document care dă dreptul unei întreprinderi să desfăşoare activităţi conexe transportului rutier;
21. licenţă comunitară - document care permite accesul operatorului de transport autorizat la piaţa transportului rutier;
22. licenţă de traseu - document pe baza căruia operatorul de transport rutier efectuează transport rutier naţional contra cost de persoane prin servicii regulate sau servicii regulate speciale, pe un anumit traseu, conform programului de transport;


"Art. 11 indice 1 . - (1) Pentru a efectua transport rutier naţional contra cost de mărfuri cu vehicule rutiere a căror masă maximă autorizată, inclusiv cea a remorcii/semiremorcii, este cuprinsă între 2,4 tone şi 3,5 tone, întreprinderile trebuie să fie autorizate de către autoritatea competentă.

scrie foarte clar ca se aplica persoanelor juridice = intreprinderi si pentru transport contra cost !


ce articol nu va este clar???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare firma transport padure_alin padure_alin Buna Ziua A-m deschis o firma de transport si nu stiu de ce acte am nevoie sa pot functiona in legalitate tinaduse seama ca vreu sa execut transport de ... (vezi toată discuția)
Licenta pentru transport pentru auto cu care transport mãrfuri în interes personal Lasc Lasc Detin o masina care depaseste 2,4 tone si o folosesc in interes personal pentru a-mi transporta propriile legume la piata, pe baza unui certificat de ... (vezi toată discuția)
Licenta de transport valabila din 5.03.2013 mikitud mikitud Buna ziua, Pentru o masina de transport marfa de 2500kg al carui proprietar este o persoana fizica este necesara aceasta licenta? Masina este folosita pentru ... (vezi toată discuția)