avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata CASS fara venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata CASS fara venit

buna ziua,am lucrat si eu catva timp la o firma dupa care nu am mai lucrat deloc timp de 5 luni.dupa acest timp m-am angajat la alta firma.pana in prezent.acum cateva zile,trebuindu-mi o adeverinta de coasigurat de la cnas gorj mi-au zis ca am de plata din urma pe perioada care nu am lucrat,iar suma ajunge undeva la 400 lei.intrebarea mea este:trebuie obligatoriu sa platesc banii?mentionez ca nu mi-a venit nimic acasa iar perioada aceea este in anul 2010.ce se intampla daca nu platesc.mi-au zis ca momentan am asigurare dar nu pot sa imi dea nimic pana nu platesc din urma.multumesc
Cel mai recent răspuns: virusandrei , utilizator 18:14, 14 Septembrie 2013
virusandrei a scris:
... mentionez ca nu mi-a venit nimic acasa iar perioada aceea este in anul 2010.ce se intampla daca nu platesc.

Se aduna penalitati iar somatia de plata va veni inaintea termenului de prescriptie, adica 5 ani si ceva ca sa se adune de plata destul. Platiti acum si scapati!
deci trebuie obligatoriu sa platesc....doamne ce ciudat mai e si sistemul asta de asigurari.....in fine.....multumesc pt raspuns =D>
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Septembrie 2013
virusandrei, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cnas ContSters216223 ContSters216223 Am primit o instiintare de la CNAS,precum am de plata o suma de aproape 400 lei pentru o perioada de 3 luni,in anul 2007,pe astea 3 luni nu am fost angajat.As ... (vezi toată discuția)
Dovada asigurat cass pentru femei gravide care nu realizează venituri miha_r miha_r Bună ziua, Dna dr. de familie m-a informat ca femeile gravide sunt asigurate în sistemul public de asigurări de sanatate, chiar și în cazul nerealizării ... (vezi toată discuția)
Declaratia 200 Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Am si eu o problema: o persoana a primit de la adm. fin. o somatie de a depune decl.200 pt. perioada 2004-2005. In acea perioada persoana a avut ... (vezi toată discuția)