avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Unde pot sa fac si eu reclamatie la site-ul ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Unde pot sa fac si eu reclamatie la site-ul moneybookers.com

Mi-am facut cont acolo .. la ei .. am incarcat bani de pe cardul meu pe contul de moneybookers.. dupa aia mi l-au blocat nu mai merge sa imi bag bani in contul de moneybookers. dupa aia le-am dat mail sa imi explice de ce e blocat.. m-au pus sa le trimit documente.. le-am trimis buletin cardul bancar le-am trimis hartia de la banca cand am fost azi sa imi bag bani in cardul cu care am platit la ei..le-am trimis si passaportul.. si tot nu e bine.. mai vor acte.. astia nu mi se pare normal .. sa ajung sa imi dau si contractul casei.. si mai stiu eu ce .. deci le-am dat buletinul permisul cartea de credit pasaportul si hartia de la banca.. ce garantie am eu ca nu le intra nimeni in calculator la aia sa ia informatiile astea.. vreau sa fac o reclamatie pt chestia asta ca nu mi se pare normal.. la cum ma chinuie.. cu tot felu de hartii..
Moneybookers are sediul la Londra, reclamatia trebuie sa o faceti la FSA U.K., mai precis autoritatea lor in materie. La [ link extern ] /
Dar eu am alta curiozitate, de vreo 2 ani daca nu mai mult, moneybookers, activeaza sub sigla [ link extern ] ?
Ultima modificare: Marți, 17 Septembrie 2013
trandafir2, moderator
Nu.. cand scrii www.moneybookers.com te baga automat pe skrill ..
Am inteles. Reclamatia o faceti asa cum am spus la FSA. Bafta!
Pai asta care imi scrie mail-urile imi scrie in limba romana.. deci sunt afiliati si cei din romania.. [ link extern ] ..
Foarte bine. Nu e afiliat nimeni din Romania, caci entitatea asta financiara este la Londra. Acolo au si un angajat sau doi romani, pentru Romania. Si, ce-i cu asta?
Dvoastra in primul mesaj ati intrebat unde ii puteti reclama. In Romania nu se poate, daca la asta sperati. Doar in U.K.

Alte discuții în legătură

Cont skrill si anaf Alein Alein Buna seara ! In timpul liber tranzactionez la bursa, iar profitul pe care il fac il primesc pe contul Skrill (Skrill este din Marea Britanie si nu are ... (vezi toată discuția)
Teapa pe net ozana_maria ozana_maria am dat anunt ca imi vand rochia de mireasa si in 4-5 zile am primit un mail de la o persoana din Coasta de Fildes!!! am negociat pretul (400euro), mi-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Balanta negativa paypal Dg_Marian Dg_Marian am o problema cu paypal am balanta negativa de - 350 euro in urma unui refund cerut de cumparator. problema e daca as vrea sa returnez banii trebuie sa dau ... (vezi toată discuția)