avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cont Skrill si ANAF
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cont Skrill si ANAF

Buna seara !

In timpul liber tranzactionez la bursa, iar profitul pe care il fac il primesc pe contul Skrill (Skrill este din Marea Britanie si nu are sucursala in Romania) si banii ii scot de pe cardul Skrill la un ATM din tara (precizez ca am trimis xerox dupa buletin pentru a primi cardul Skrill) si nu am declarat aceste venituri la fisc.
Temerea mea este daca ANAF poate vedea tranzactiile mele si retragerile de la ATM. Stiu ca bancile trimit in fiecare luna desfasuratorul fiecarui client al lor si astfel ii pot depista pe cei care nu declara veniturile, dar daca Skrill este din UK, nu cred ca ANAF mai primeste aceasta lista, nu?

Pe langa acest lucru, din ce am inteles eu, ANAF te poate depista doar prin desfasurator primit de la banci, nu? Spre exemplu, in aceste 2 situatii, ANAF-ul ma poate depista:
1. Folosesc direct cardul pentru cumparaturi, fara sa retrag banii de la ATM.
2. Retrag banii de la un ATM din alta tara.

Sper sa ma lamuriti si pe mine. Multumesc frumos ! Sarbatori fericite !

Alte discuții în legătură

Caut raspuns de un an: impozitul se plateste doar cand banii ajung in contul bancar? raduma raduma Am o intrebare la care nu am primit inca un raspuns definitiv. Am intrebat mai multi contabili. Sunt PFA, si in 2010 am primit bani pe contul meu Skrill. ... (vezi toată discuția)
Legalitate-anaf adi_dasler adi_dasler O sa incerc sa detaliez pe scurt pt a nu incarca cu multe idei inutile.Deci eu am un site de pe care vand iteme cs go (un joc). Pe acel site oamenii fac plata ... (vezi toată discuția)
Bani-legalitate-anaf adi_dasler adi_dasler O sa incerc sa detaliez pe scurt pt a nu incarca cu multe idei inutile.Deci eu am un site de pe care vand iteme cs go (un joc). Pe acel site oamenii fac ... (vezi toată discuția)