avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Denuntare contract cameraman
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Denuntare contract cameraman

Buna ziua.

Doresc sa expun o problema a unui prieten care a incheiat un contract prestari servicii foto-video pentru nunta lui care a avut loc in iulie 2012. Contractul contine un pachet foto-video. El a platit o parte din bani pentru poze care i-au fost si livrate. Problema a fost cu partea video care nu i-a mai fost livrata...posibil sa o fi sters cel care trebuie sa o livreze. Pentru partea video el nu a mai platit nimic insa conform contractului cel care sa ocupat de partea video era obligat sa-i furnizeze si acest serviciu prin predarea la final a filmarii video a nuntii.

Acum el vrea sa se judece cu acest individ pentru a denunta acest contract pentru ca nu si-a respectat obligatiile contractuale. Va cere probabil daune morale...nu stiu...nu ma pricep in asemenea cazuri.

Ce se poate face mai exact? Are sanse sa castige?
Cel mai recent răspuns: ContSters159316 , utilizator 09:54, 19 Septembrie 2013
pe daune morale are sanse . este totusi un eveniment care va sensibiliza instanta .
strict material conform contractului nu prea mai are ce sa ceara daca nu a platit si partea video .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dat in judecata fotograf/videograf nunta danielamrom danielamrom Buna ziua, in luna septembrie a anului trecut am avut nunta si pentru serviciile foto video am avut doua contracte (aproape identice – diferenta fiind numele ... (vezi toată discuția)
Termen predare fotografii nunta arjen96 arjen96 Buna ziua! In octombrie(28) 2018 m-am casatorit si bineinteles, am avut un fotograf la nunta. In contractul pe care l-am semnat cu acesta, la \"obligatiile ... (vezi toată discuția)
Foto si video la nunta (contract civil de prestari servicii) elizabrezan elizabrezan Buna ziua, In urma cu un an am contractat serviciile unei \'\'firme\'\' de prestari servicii de foto si video pentru nunta noastra de anul acesta. S-a ... (vezi toată discuția)