avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Primaria nu isi respecta obligatiile
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Primaria nu isi respecta obligatiile

Buna ziua,
un amic are o problema legata de Primaria comunei unde locuieste. Cei care vin odata pe saptamana de la firma care se ocupa de ridicarea gunoiului, nu ridica si gunoiul amicului meu motivand ca nu poate urca cu masina pe strada care duce la casa lui, lucru total neadevarat. Amicul se gandeste sa nu achite gunoiul in aceste conditii ceea ce este de inteles pana la urma: nu imi oferi acest serviciu=nu am ce sa iti platesc. Vrea sa faca o sesizare Primariei in acest sens insa as dori sa aflu daca exista vreun cadru legal ..... Ne puteti ajuta in acest sens? Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 19 Septembrie 2013
alla1975, utilizator
Cel mai recent răspuns: mnlch.catalin , utilizator 18:20, 5 Februarie 2024
Ridicarea gunoiului, din cate stiu, intra in sarcina unei firme de salubrizare, care la randul ei executa aceasta activitate pe baza unui contract. Mai degraba faceti o sesizare la conducerea acelei firme de salubrizare, decat primariei, pe baza nerespectarii acelui contract.
A facut ieri o petitie si a trimis-o la Primarie prin email, sa vedem ce raspuns primeste. Amicul meu nu cunoaste denumirea firmei care se ocupa cu salubrizarea in comuna. O sa revin dupa ce am detalii in plus. Multumesc
Buna ziua

Au trecut 10 ani. Oare cei care intrati aici si postati si specificati ca reveniti sunteti de calitate inferioara sau superioara? Intreb si eu tot pt un prieten care si el de abia asteapta detaliile suplimentare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa salubrizare aliice aliice primaria comunei unde locuiesc a facut un contract cu o firma de salubrizare pentru adunarea deseurilor menajere de la fiecare imobil al comunei. Pentru acest ... (vezi toată discuția)
Plata gunoi petremarin11 petremarin11 Buna seara. Detin o casa de vacanta intr-o comuna dintr-o zona de deal. Pana in anul 2017 colectarea gunoiului se facea de catre o firma de salubrizare din ... (vezi toată discuția)
Depozitare gunoi spatiu comercial julia_chi julia_chi Buna ziua reprezentanta sc care detine unul din spatiile comerciale de la parterul blocului insista sa depoziteze in ghena blocului tomberoanele de gunoi ale ... (vezi toată discuția)