avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie de concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie de concediere

Am primit un plic prin posta(prioripost) de pe care lipseste numele expeditorului!!!
Am deschis plicul si in interior se afla o "hartiuta" cu un rand si jumatate scris in care mi-se spune de catre angajator urmatoarele:"alaturat va inaintam decizia nr. 8384/7.02.2013 de concediere colectiva si situatia posturilor disponibile."
Problema este ca in plic nu se afla decizia si lista locurilor disponibile ci doar aceasta instintare/adresa de inaintare!?(nu stiu cum sa o numesc).
Intrebarea mea este ce fac in situatia asta??? contest?? ce contest??? este ok trimisa asa??? nu trebuia recomandata cu nota de inventar??? se considera ca am luat la cunostinta despre decizia de concediere??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:34, 20 Septembrie 2013
Cred ca s-a omis includerea in plic a acelei decizii. Mergeti la angajatorul dvs si explicati situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog ajutati-ma cu un raspuns referitor la contestatia asupra deciziei de concediere aaae aaae Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema: In data de 17.05.2011 am primit o scrisoare recomandata prin care mi se anunta intrarea in ... (vezi toată discuția)
Concediere colectiva - desfiintare de posturi, pe cine pastrez? valeria.bisa valeria.bisa Buna ziua, Am o situatie pe care nu stiu cum sa o rezolv. Am 6 posturi de operatori RX si un sef de formatie RX. Se desfiinteaza 4 posturi de operator si ... (vezi toată discuția)
Concediere Mariana Petriuc Mariana Petriuc s-au facut 29 decizii de concediere. Este adevarat ca numai daca se trimit peste 30 de salariati in somaj se considera concediere colectiva? Si ca daca nu este ... (vezi toată discuția)