avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1357 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren achizitionat cu chitanta de mana
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren achizitionat cu chitanta de mana

Buna ziua,
Tatal meu a achizitionat cu chitanta de mana in anul 1970 un teren in sectorul 2 al capitalei. Pana in prezent terenul a fost stapanit de tatal meu. A platit impozit pe numele lui. In prezent as dori sa intram in legalitate cu acest teren . Problema e ca vanzatoarea terenului este decedata. Ca sa introducem o actiune in instanta cum dam de mostenitori ? Unde trebuie solicitate informatii? Si daca nu are mostenitori? Pe cine chem in judecata?
Am consultat 2 juristi in domeniu si nu m-au lamurit. Parerile erau diferite si in ceea ce priveste petitul actiunii. Uzucapiune sau hotarare ce tine loc de act autentic?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: clopotica1977 , utilizator 22:08, 23 Septembrie 2013
hotarare care sa tina loc de de act auntentic ,contactati un avocat in acest sens ...
Tocmai am specificat ca am contactat 2 juristi , avocati, care nu m-au lamurit . Pe mine ma intereseaza daca imi poate da cineva informatii cu privire la aflarea mostenitorilor. Daca exista cum aflu de existenta lor. Si daca nu exista ce se poate face?
Am pus aceste intrebari in speranta ca cineva ma va indruma cumva...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta de mana din 1960 gigelas gigelas Buna ziua, Pentru o bucata de 276 mp. teren lipit de curtea casei batranesti,exista o chitanta de mana din 1960,prin care bunica mea a cumparat aceasta ... (vezi toată discuția)
Contract v/c vasilepp vasilepp Buna, Va supun atentie dumneavoastra o problema pe care o am: in 1970 tatal meu a cumparat de la parinti (decedati) mai multe terenuri (pe care ... (vezi toată discuția)
Tranzactie teren agricol cu chitanta de mana topmasaj topmasaj Buna ziua! in 1991 mama a cumparat un teren agricol in baza unei chitante de mana cu 2 martori. in 2008 vanzatorul a dat o declaratie notariala prin care ... (vezi toată discuția)