Buna ziua,
Tatal meu a achizitionat cu chitanta de mana in anul 1970 un teren in sectorul 2 al capitalei. Pana in prezent terenul a fost stapanit de tatal meu. A platit impozit pe numele lui. In prezent as dori sa intram in legalitate cu acest teren . Problema e ca vanzatoarea terenului este decedata. Ca sa introducem o actiune in instanta cum dam de mostenitori ? Unde trebuie solicitate informatii? Si daca nu are mostenitori? Pe cine chem in judecata?
Am consultat 2 juristi in domeniu si nu m-au lamurit. Parerile erau diferite si in ceea ce priveste petitul actiunii. Uzucapiune sau hotarare ce tine loc de act autentic?
Va multumesc!
Tocmai am specificat ca am contactat 2 juristi , avocati, care nu m-au lamurit . Pe mine ma intereseaza daca imi poate da cineva informatii cu privire la aflarea mostenitorilor. Daca exista cum aflu de existenta lor. Si daca nu exista ce se poate face?
Am pus aceste intrebari in speranta ca cineva ma va indruma cumva...
Contract v/c
vasilepp
Buna,
Va supun atentie dumneavoastra o problema pe care o am: in 1970 tatal meu a cumparat de la parinti (decedati) mai multe terenuri (pe care ... (vezi toată discuția)