avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintari, hartuiri - oportunitate plangere la politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintari, hartuiri - oportunitate plangere la politie

Pe scurt,domnisoarelor,doamnelor si domnilor, am intalnit urmatoarea speta, o prietena de-a mea s-a despartit de sot, si acest lucru a afectat-o foarte tare, in urma acestui divort a intrat intr-o depresie severa, a fost internata, dar se pare ca tratamentul nu a fost suficient, a cunoscut o persoane de etnie roma care i-a spus ca trebuie sa-i ghiceasca in carti, sa-i faca niste farmece,sa scape de nu stiu ce ghinion.
In urma sedintelor de ghicit in carti la insistentele persoanei, efectiv nu imi dau seama cum de si-a pierdut mintile, a facut credite la banci de cateva mii de euro, le-a dat acestor persoane banii, si acum in ultima perioada nu mai scapa de ei, bat zi si noapte la usa, solicita alte sume de bani, profereaza fel de fel de amenintari.
Ce poate sa faca in acest sens? Dovezi ca le-a dat acestor nenorociti banii din credite nu are, nu poate sa dovedeasca nimic, oare poate sa rezolve ceva daca se adreseaza politiei?
Cel mai recent răspuns: goldencobra , utilizator 12:49, 28 Septembrie 2013
poate sa faca plangere la politie doar pe motiv ca aceste persoane ii bat noptile si zilele la usa si ca o ameninta.
Banii pe care i-a dat,nu ii mai poate recupera, Nimeni nu a fortat-o sa dea bani la vrajitoare.
Sa depuna plangere penala pentru inselaciune, amenintare, au mai fost cazuri cu vrajitoare arestate, se poate organiza si flagrant, sa faca ceva sa nu mai stea sa fie excrocata de astfel de personaje.
Daca persona excrocata face astfel de gesturi, de ce nu incearca ea sa isi depasesca acesta conditie?
E foarte greu sa determini o persoana instabila emotional, se afla dupa un divort greu, sa faca asa ceva...si romii stiu asta din pacate.
Cel mai bine ar fi o plangere la Politie pt. ca sa o lase in pace, dar daca ea crede ca se descurca si cu o plangere mai complexa , flagrant, ...bravo ei
Succes
Si eu sunt de parere ca o plangere penala ar putea sa duca la estomparea acestor probleme.
Ar fi in bine sa aiba si avocat angajat intrucat persoanele de etnie rroma au relatii la politie si pentru ca chiar daca aceste persoane nu ar avea relatii la politie avocatul poate sa ajute la rezolvarea problemei avand in vedere faptul ca politistii nu prea cred ca isi vor bate capul cu solutionarea acestei langeri penale.

Singura finalitate certa care se poate obtine este aceea ca sa fiti lasata in pace si sa nu va mai deranjeze.
Desi poate parea simplu asa ceva eu cred ca poate sa fie mult mai complicat decat va imaginati...

De recuperat banii sunt slabe sanse ca sa nu zic ca nu veti reusi decat daca vor recunoaste persoanele de etnie rroma ca este adevarat tot ceea ce s-a scris in plangerea penala ceea ce nu cred ca se va intampla.
Asta a fost o mare prostie,asa sa-i spuneti la prietena d.voastra,d-apai este copila sau ce are de s-a dus la tiganci,CEA MAI MARE GRESEALA a facut-o nu vrea sa va descurajez,dar asta este adevarul
Stiu ca suna aiurea,dar chiar se pot face lucruri care depasesc imaginatia de zi cu zi a noastra,daca pe ea au "prostit-o" ca au ei leacul vindecarii in schimbul a catorva mii de euro va dati seama cata putere de covingere(neortodoxa) au,problema este ca din timp in timp poate va aparea o mica fapta pozitiva in viata ei care o va impinge in a crede ca este rezultatul tigancilor si o vor convinge in a mai umbla la ele
Acuma daca dumneavoastra o cunoasteti si va pare ciudat si d.voastra de cum a putut sa-si faca credite la banci si sa o mai dea si la tiganci,din astea cu glob de cristal si cu bete parfumate,nu va ridica semne de intrebare....si atunci insemna ca are nevoie de ajutor cat mai mult posibil
Ceea ce va recomand este sa stati cu ea cat mai multa vreme posibila,chiar si prin telefon,sa nu o scapati de sub control,pentru ca VA SPUN FOARTE ONEST aceste tiganci sunt periculoase,si pot sa o faca sa-si piarda mintile fiindca este foarte vulnerabila acuma,si sa recurga la gesturi inimaginabila daca nu este puternica sau sa aiba cicatrici pe tot restul vietii,eu nu zic ca i-au facut vreo vraja sa asa ceva.totul este posibil,dar "exemplarele" astea stiu ce si cum,cand trebuie zis..fac asta pentru bani grei,palate S-Class-uri si etc..si nu vor renunta la ea pana ce nu vor vedea ca nu mai poate se dea nimica,vor veni ele apoi fii,nepotii si toata sandramaua lor..
Legal nu prea puteti face mare lucru fara un flagrant nu prea aveti dovezi impotriva lor,chiar daca le-a dat bani aceasta prietena,le-a dat de bunavoie si nesilita de nimeni,ca apoi nu si-a primit \"rezultatele\"..care din ele..si cum se vor dovedi astea,pe baza care dovezi,martori..de asta profita..ceea ce puteti face acum pa cale legala este sa-i impiedicati sa va mai hartuiasca,cum zicea dl avocat daca nu aveti un avocat bun,ati incurcat-o cu tiganii.daca stiu unde sta prietena d.vostra o sa vina la usa ei,ca asa sunt tiganii,pana ce nu iau frica de tine nu se cumintesc,astia trebuie evitati,dar daca ies ei in calea voastra trebuie trecuti peste ei si la propriu si la figurat X-(
Si cel mai important rugati-va la Dumnezeu,am trecut prin viataasta,as putea zice de la cele mai frumoase plaje pana la cele mai adanci mlastini,si va spun ca s-au intamplat miracole pur si simplu
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Septembrie 2013
goldencobra, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un fel de insultă Marius356 Marius356 Buna ziua am o intrebare. Daca eu insult pe cineva spunând că mama ei este de etnie romă chiar daca ea mă insultă că sunt un țigan prost pot primi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,sotul meu este acuzat de furt pe nedrept va rog sa ma ajutati patrichiadriana patrichiadriana buna ziua am si eu o intrebare sotul meu lucreaza in constructi , a lucrat la o familie de etnie roma impreuna cu familia si cunostintele acestora la ... (vezi toată discuția)
Amenintare probleme serioase mirel1990 mirel1990 Buna ziua, Sa incep cu inceputul, acum cateva zile am avut o altercatie eu si prieteni mei (inca 3) in incinta unui bar totul sa terminat 2-3 pumni luati noi ... (vezi toată discuția)