avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatia la executare titlu - contract de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatia la executare titlu - contract de reprezentare juridica

Buna seara, am facut o contestatie la executare la un titlu, in baza unui contract de reprezentare juridica-care este titlu executoriu, exista un termen anume, formele de executare sunt pe rol, de 15 zile, sau contestand titlu -contestatia mea la executare pe exceptie, pe fond, are termen extinctiv, atata timp cand sunt forme de executare. Intreb deoarece mi s-a respins actiunea ca si tardiv depusa,dar eu am facut contestatie la titlu.Ce puteti sa imi spuneti? Ce cai de atac am in acest caz.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 07:26, 26 Septembrie 2013
Cand ati introdus aceasta contestatie la executare (la titlu)?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credeti ca este bine??? mdcc mdcc Buna seara, supun atentiei dumneavoastra urmatoarea speta, am facut o contestatie la executare silita,mi-a fost respinsa ca tardiv introdusa,desi nu este ... (vezi toată discuția)
Intrebare adriana.georgiu adriana.georgiu de ce ar fi tardiva contestatia la executare desi s-a facut inlauntrul termenului de 15 zile cerut de art 401 cod pr.civ daca titlul executor este o sentinta ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare georgelgica georgelgica Mi s-a respins contestatie in anulare ca tardiva, desi m-am incadrat in termenul de depunere. Decizia atacata cu contestatie era irevocabila. Hotararea ... (vezi toată discuția)