avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Compensatie lunara chirie Cadru Militar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Compensatie lunara chirie Cadru Militar

Buna ziua,

Pot beneficia de compensatie lunara pentru chirie asigurata de MapN daca eu detin o proprietate in Judetul Ilfov, si locuiesc in chirie in Bucuresti iar locul de munca este situat in garnizoana Giurgiu. Mentionez ca, locuinta pe care o detin nu este locuibila (casa la rosu).As dori sa stiu daca, se face o ancheta sociala pentru a constata ca, locuinta nu este corespunzatoare pentru a locui in ea .
Cel mai recent răspuns: Alinush11 , utilizator 10:26, 3 Octombrie 2013
Buna ziua
Sotul meu este cadru militar si am fost in aceeasi situatie cu dvs.Apartament propriu si chirie in alt oras,la 700km de casa.I s-a acordat compensatia de chirie pe toata perioada in care am locuit acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre chirii cristyan cristyan Bună ziua .Sunt militar și pana acum 2 luni am primit compensatia de chirie de la serviciu. Acum mi-am facut o proprietate care este de rosu (nelocuibila ... (vezi toată discuția)
Compensatie chirie mapn JOHNNYVASILESCU JOHNNYVASILESCU buna ziua , va deranjez si eu cu o intrebare, lucrez in mapn si de curand am schimbat garnizoana dupa care si eu si sotia am schimbat buletinele pe noua ... (vezi toată discuția)
Cadru militar - locuinta daramata - chirie blogtj blogtj Buna ziua, Sunt cadru militar angajat din 2016. Nu am detinut locuinta. In 2017 m-am casatorit - sotia nu a detinut locuinta. In 2019 am cumparat un ... (vezi toată discuția)