avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plata PV de contraventie prin mandat postal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata PV de contraventie prin mandat postal

Buna ziua!
Am un PV de contraventie din iulie 2013, pe care l-am achitat prin mandat postal, in contul indicat de agentul constatator si anume contul de venituri din amenzi si alte sanctiuni aplicate potrivit dispozitiilor legale deschis la trezoreria orasului ... . In luna august 2013 posta romana imi returneaza suma. Fac adresa catre posta romana, ca sa-mi explice de ce mi-a returnat banii, iar ca raspuns primesc ca ”amenda se achita la bugetul de stat” #-o.
Va rog, daca ma poate lamuri si pe mine cineva, unde se platesc momentan amenzile din PV de contraventie, daca mi-a fost subliniat contul trezoreriei respective!
Eventual un act normativ, daca stiti!
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:56, 30 Septembrie 2013
Plata c/v amenda se achita fie la unitatile teritoriale ale emitentului ,fie la oficiile postale Dovada platii impreuna cu PV se depune la autoritatea emitenta a amenzii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda achitata cu mandat postal marap marap Buna ziua tuturor! Am primit pe societate o amenda de la Garda de Mediu, procesul verbal l-am primit prin posta in 17.04.2012. In PV s-a specificat cuantumul ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de constatare si sanctionare a contraventiei necomunicat contravenientului pe baza caruia primaria a emis un titlu executoriu raduiulian92 raduiulian92 Primaria, respectiv Serviciul Public de Impozite si Taxe, poate emite Somatie de plata si, atasat de aceasta, un titlu executoriu pe baza unui proces verbal de ... (vezi toată discuția)
Munca in folosul comunitatii MihaDrag MihaDrag amenzile date pe mijloace de transport care nu au fost incasate si nici nu pot fi incasate pot fi returnate agentilor constatatori pentru solutionarea lor in ... (vezi toată discuția)