avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma producere, prelucrare, manipulare plante cu ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma producere, prelucrare, manipulare plante cu efect psihotop si stupefiant

Buna seara, sunt interesat sa stiu daca in Romania se pot cultiva plante de tip Cannabis pentu uz medicinal si industrial(textil).
daca este posibil infiintarea unei astfel de firme ce cod CAEN ce acte, avize sunt necesare si unde se depun actele si de unde pot obtine mai multe detalii. va multumesc.
Cel mai recent răspuns: pappa , utilizator 17:41, 4 Octombrie 2013
Nu, Instit Nat. pt controlul medicamentelor nu elibereaza in prezent autorizatii pentru cresterea in scopuri medicinale a culturilor de canabis, derivatele acceptate in comert provenind din Israel si Olanda.
din cate am citit in lege se acepta cel asa am dedus eu. exista o baza legala prin care sa nu acepte (aici revin la ceea ce tu ai spus)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marijuana pentru uz mdicinal - plantatie eqvagel eqvagel Nu stiu daca am nimerit bine insa as dori sa aflu care sunt pasii de urmat pentru infiintarea unei plantatii medicinale de marijuana. (vezi toată discuția)
Pfa sau ii in domeniul agricol, cultivarea de plante medicinale Chiharoi Chiharoi Buna Ziua As dori sa deschid un PFA sau II in domeniul agricol,pentru cultivarea de plante pentru industria farmaceutica sau industriala. Va multumesc (vezi toată discuția)
Caen din nou stanceni stanceni Buna ziua! Lamuriti-ma si pe mine va rog cum e cu noul cod CAEN...mai precis daca imi puteti spune ce a devenit vechiul 5248 si 1598. Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)