avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tichete de masa in preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tichete de masa in preaviz

In societate s-au desfintat 12 posturi si aceste persoane au beneficiat de 20 zile de preaviz.
Spuneti daca in aceste zile de preaviz au dreptul la tichete de masa.
Pe perioada preavizului c.i.m. isi produce toate efectele. Astfel , atat angajatorul cat si angajatul au aceleasi drepturi si obligatii care au fost asumate la incheierea c.i.m.

Prin urmare, salariatul are dreptul de a beneficia de tichete de masa pe perioada preavizului daca acestea sunt acordate in cadrul angajatorului sau.
Indiferent unde se efectueaza preavizul fie ca salariatii vin la lucru in aceste zile sau stau acasa au dreptul la tichete de masa. Avantajul acordat de angajator salariatilor de a nu se prezenta la locul de munca pe perioada preavizului nu este de natura sa-i lipseasca de dreptul la tichete de masa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de masa in perioada de preaviz cf art 65, pct1 Elbi28 Elbi28 Dupa incheierea concediului de 2 ani pentru crestere copil, am fost concediata cf art 65, alineat 1. In decizia de concediere angajatorul ma informeaza ca ... (vezi toată discuția)
Preaviz somaj maryus75 maryus75 buna ziua,va rog ajutati-ma cu un raspuns:deci ma aflu in preavizul de 20 de zile,iar firma mi-a solicitat sa lucrez 10 zile cate 8 ore iar 10 zile sa stau ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa in preaviz marianciprian marianciprian am si eu o intrebare, am fost dat in preaviz acum cateva zile pe motiv ca nu indeplinesc conditiile de lucru asta dupa 2 ani. am respectat preavizul de 20 zile ... (vezi toată discuția)