m_ella2005 
	    	Utilizator

m_ella2005 
	    	Utilizator	    

cipri05 
	    	Utilizator

cipri05 
	    	Utilizator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 cipri05 
	    	Utilizator

cipri05 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Ramona BIBI	                   

Bună ziua.
Dacă ma puteți ajuta cu privire la situația de mai jos :
În data de 15.06 ac am trimis prin posta romana un colet cu ramburs (val ramburs 130 ... (vezi toată discuția)
	                    Ramona BIBI	                   

Bună ziua.
Dacă ma puteți ajuta cu privire la situația de mai jos :
În data de 15.06 ac am trimis prin posta romana un colet cu ramburs (val ramburs 130 ... (vezi toată discuția)

meryliv	                   

Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o situatie legata de pensia alimentara. Fostul meu sot , care are plangere penala de abandon din octombrie 2010 ,  a ... (vezi toată discuția)
	                    meryliv	                   

Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o situatie legata de pensia alimentara. Fostul meu sot , care are plangere penala de abandon din octombrie 2010 ,  a ... (vezi toată discuția)

dedeaylin	                   

buna seara,sotul meu a mai fost casatorit si din acea relatie a rezultat o fetita care acum are varsta de 7ani.pensie alimentara nu i-am platit pentru ca sotul ... (vezi toată discuția)
	                    dedeaylin	                   

buna seara,sotul meu a mai fost casatorit si din acea relatie a rezultat o fetita care acum are varsta de 7ani.pensie alimentara nu i-am platit pentru ca sotul ... (vezi toată discuția)