avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1376 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisia in perioada detasarii la alta firma.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisia in perioada detasarii la alta firma.

Buna ziua,
Urmeza sa fiu detasata la alta firma, pe o perioada de o luna, si vroiam sa stiu daca imi pot da demisia in acea perioada, mentionez ca la firma de la care sunt detasata am o vechime de 1 an.
Astept raspuns urgent.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Demisie salariat detasat car-men car-men Buna ziua, In cazul unui salariat detasat la o alta firma, atunci cand acesta isi da demisia, se intocmeste decizie de incetare a suspendarii si decizie de ... (vezi toată discuția)
Detasare Paula_Damian Paula_Damian Buna ziua, Am o intrebare si sper sa ma puteti ajuta cu un sfat. Firma la care lucrez m-a detasat din Bucuresti in Cluj, am acceptat pe moment pentru ca ... (vezi toată discuția)
Completare adeverinta de vechime cu perioada detasare Adrianan58 Adrianan58 Buna ziua, nu stiu cum sa comletez adeverinta de vechime cu doua perioade de detasare la alta firma dupa 01 01 2011 in revisal sunt cuprinse perioadele de ... (vezi toată discuția)