avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... completare adeverinta de vechime cu perioada detasare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

completare adeverinta de vechime cu perioada detasare

Buna ziua, nu stiu cum sa comletez adeverinta de vechime cu doua perioade de detasare la alta firma dupa 01 01 2011 in revisal sunt cuprinse perioadele de suspendare .E corect daca trec la mutatii modificarile si la partea unde se evidentiaza absentele sa trec perioadele de suspendare si firma la care a fost detasat? Pentru perioada detasarii firma la care a fost detasat emite si ea adeverinta de vechime?
Cel mai recent răspuns: Adrianan58 , utilizator 14:52, 22 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. Pentru perioada detasarii firma la care a fost detasat emite si ea adeverinta de vechime.

2. In adeverinta de vechime mentionati :
Detasat , conform art.44 C.mun., la S.C. ......... data ....... Decizia nr. ... / .....

Incetat detasarea la s.C. ....... data ....... Decizia nr. .../ .....
multumesc mult pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare salariul minim brut pe tara garantat in plata in cazul unui detasat Bubinubi Bubinubi Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: am cativa salariati detasati la o alta societate cu salarii sub minimul brut pe tara cu 01.01.2015 ... (vezi toată discuția)
Prelungire detasare Loredana_84 Loredana_84 Perioada initiala pe care s-a facut detasarea unui salariat se incheie in 01.11.2012. Dorim prelungirea cu 6 luni a detasarii, insa nu sunt in clar cu actele ... (vezi toată discuția)
Detasare suciugeorgeta suciugeorgeta Buna ziua Am urmatorea situatie: un salariat detasat din data de 19.12.2016 pe o perioada de 6 luni ,deci pana in 18.06.2017. Societatea unde este detasat ... (vezi toată discuția)