avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt din magazin
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt din magazin

Buna seara , stimati colegi.
Vreau sa va relatez si eu un incident , a carei parte vatamata am fost chiar eu :).
Am iesit si eu in casa in ideea de a ma relaxa , de a mai rezolva anumite probleme, si eventual , de a mai face unele cumparaturi , fara prea multi bani la mine :)
Surpriza a fost ca mi s-a sustras portofelul din geanta :)

Camerele de filmat arata imagini neclare si nu acopera intregul magazin , astfel incat sa fie sesizata orice miscare a clientilor.:)

Plangerea penala ar avea vreo finalitate in acest caz ?:)


Multumesc anticipat .
Ultima modificare: Joi, 26 Martie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
Imi pare rau. O sa fie ceva alergatura dupa acte (daca le aveai la tine)

Personal cred ca da. Poate ai noroc si ii prinde sau poate reusesc sa ii identifice cu ajutorul altor camere aflate in apropiere. In general hotii sunt cunoscuti de politisti (daca sunt din partea locului) dar fara o plangere nu se misca nimic.
Camerele , intrucat magazinul nu este asa securizat , nu cuprind toate partile magazinului .Iar imaginile erau neclare rau...Acesta mi-a fost ghinionul....
Nasol... mai am un prieten care tot asa a "incasat-o". Ma mandeam mai degraba daca se poate vedea cu ce erau imbracati si sa se compare imaginile(din aceeasi perioada de timp cu imaginile surprinse de alte camere de la alte magazine (daca exista)

Prietenul asta si-a recuperat actele dupa vreo 3 saptamani. L-a sunat cineva care le-a descoperit langa un tomberon. Hotii nu au fost prinsi
Multumesc frumos pentru sugestie ...gandesc si eu ca-s slabe sansele sa fie identificat autorul...
Daca ti-au fost furate si actele de identitate trebuie sa faci neaparat plangere penala privind savarsirea infractiunii de furt calificat. Chiar daca plangerea nu va avea finalitate si acest caz va fi catalogat AN (autor necunoscut), furtul actelor de identitate poate duce la savarsirea unor infractiuni de fals....si cel mai bine este sa ai o acoperire.

Alte discuții în legătură

Acuzatie furt ContSters243431 ContSters243431 buna ziua, o situatie mai delicata, sunt angajat al unui supermarket si atat eu cat si colegii din cauza salarului de mizerie mai obisnuit sa ne servim cu ... (vezi toată discuția)
Este sau nu divulgare a informatiilor? Nonickname Nonickname Intr-o zi ca oricare alta,am mers la un magazin,apartinand aceluiasi lant de magazine in care lucrez si eu.Din intamplare vad un om care fura,mi-a zis sa nu ... (vezi toată discuția)
Furt telefon din camera stefaniamihaela stefaniamihaela Buna ziua, In weekend mi-a fost furat telefonul mobil mie si unei prietene, in timp ce noi ne aflam in camera si dormeam. Hotii au deschis usa, au intrat si ... (vezi toată discuția)