avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare titlu de proprietate

Sunt trei frati pe un titlu de proprietate A,B si C. A are cerere de reconstituire pe toata suprafata, iar pentru ceilalti doi exista cereri, dar in mod evident nu au fost facute de ei(scriau foarte greu avand doar doua clase primare, iar la semnatura incercau sa-si scrie numele; pe cereri exista un scris fluent iar semnatura nu are nici o legatura cu semnatura lor de exemplu din buletinul de identitate). A vrea sa atace titlu in instanta pe motiv ca ar fi lovit de nulitate absoluta, deoarece B si C nu aveau dreptul la reconstituire intrucat cererile nu sunt ale lor, deci nu au cerut reconstituire.
Poate sa faca acest lucru? Exista vreo prescriptie in cazul atacarii unor acte sub semnatura privata?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 11:20, 16 Octombrie 2013
Poate cere orice in instanta. Daca va obtine depinde de multe aspecte, care cine mai traieste, cu cine se intelege, cat timp a trecut etc. De asta depinde si actiunea pe care o alege, civila, penala...
Daca la dosarul pe baza caruia s-a eliberat titlul de proprietate exista si cererile lor , va fi greu sa demonstrati inscrierea in fals si sa anulati titlul de proprietate.

Daca diferenta intre scrisuri e asa flagranta, atunci o simpla expertiza demonteaza cererile. Totusi, depinde de multe detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond funciar - nulitate titlu proprietate andreicosminus andreicosminus X are 3 copii: A, B, C. A este casatorit cu A 1 (care traieste) si din casatoria lor a rezultat A 2 care este major la aparitia legii 18/1991. La fel, B este ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate cata70 cata70 se poate anula un titlu de proprietate emis in baza legii 18/1991;169/1997;1/2000?daca da cine propune acest lucru? (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate iultra69 iultra69 Sunt proprietarul unei case cu teren 3800 m2 obtinute in urma unui act de vanzare cumparare de la mama mea .Titlul de proprietate a fost intocmit in timp ce ... (vezi toată discuția)